Pronájem skladu, Nehvizdy, Okružní, 806 m2 (ID: 1433912)

Okružní, Nehvizdy

550 000 Kč
/za měsíc
+ DPH + energie
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOkružní, Nehvizdy
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná806 m2
Typ objektuPatrový

Origo partneři v Nehvizdech

Popis

K dlouhodobému nájmu nabízíme lukrativní prostory určené k podnikání, skládají se z budovy pro výrobu a skladování o výměře 780 m2, včetně kanceláří a zázemí pro provozovatele a zaměstnance. Tento prostor obsahuje dva samostatné byty s vlastním sociálním zařízením a jeden z bytů dokonce disponuje velkou zasedací místností, která navazuje na terasu. V přízemí pak najdete plnohodnotné kanceláře, které se dělí na tzv. open space a potom samostatné místnosti, dále dvě zasedací místnosti, kuchyň, oddělené pánské a dámské toalety a na závěr technická místnost ve které naleznete elektrokotel a bojler.
Devízou tohoto areálu je rozlehlá parcela se zámkovou dlažbou o výměře 12933 m2 vhodná ke skladování techniky a inventáře venku.


V obci Nehvizdy najdete občanskou vybavenost v podobě supermarketu, čerpací stanice, pekařství, restaurace, základní školu, mateřskou školu, poštu, atd.
Cesta autem do Prahy trvá cca 10 min, na metro Černý Most je to pak zhruba 20 minut. Autobusová zastávka Na Bulánce je vzdálena asi 10 minut chůze od objektu a autobusy č. 354 nebo 398 Vás svezou na Černý Most.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Nehvizdech.