Prodej chaty, Jívová, 76 m2

Jívová

4 490 000 Kč
/za nemovitost
cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJívová
ID2409
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná115 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha76 m2
Plocha nemovitosti1126 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jívové

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám velmi zajímavou nemovitost nacházející se v obci Jívová ležící asi 7 km od Šternberka v krásné přírodě Nízkého Jeseníku.

Zděná chata kolaudovaná v roce 2010 novým majitelům nabídne opravdu hodně. V interiéru proběhla kompletní rekonstrukce a je možné ihned začít bydlet. V přízemí nalezme vstupní chodbu s vestavnou skříní, samostatné WC a novou koupelnu se sprchovým koutem. Z chodby vstupujeme dále do dominantního obývacího pokoje s francouzským oknem na venkovní terasu, krbovou vložkou a kuchyní s malým příručním skladem. V druhém patře nalezneme dva velké pokoje, které mají dohromady přes 35 m2.

Mimo zrekonstruovaný interiér nabídne nemovitost novým majitelům také rozsáhlé prostory pod domem, jelikož ten je kompletně podsklepený - naleznete zde garáž, dílnu, novou kotelnu s kotlem na pelety, saunu a prádelnu. Z druhé strany domu je vstup do druhého sklepa - který může sloužit jako další obrovský úložný prostor pro vše potřebné. Celková čistá výměra suterénu činí cca 65 m2.

Nemovitost má kompletně novou elektroinstalaci, je připojená na obecní kanalizaci a má vlastní studnu.

Obrovskou devizou této nemovitosti je její pozemek o celkové výměře 1.126 m2 umístěný v prostředí absolutního klidu a soukromí. Nelze opomenout také fakt, že po okraji pozemku teče vlastní potok, který jen dokresluje celkovou atmosféru této nemovitosti.

Ačkoliv se jedná o nemovitost kolaudovanou jako rekreační, tak lze bez jakýchkoliv pochybností konstatovat, že ji lze využívat bez problému k celoročnímu bydlení.

Vaše dotazy rád zodpoví makléř nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Jívové.