Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Chlumova, 50 m2

Chlumova, Praha 3 - Žižkov

8 300 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 39 555 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaChlumova, Praha 3 - Žižkov
ID03_2024_17
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná48 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha50 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Pokud hledáte moderní byt v opraveném činžovním domě, kde můžete bydlet nebo ho pronajímat, nenechte si ujít 2+kk jen 6 minut MHD od Václavského náměstí.

Z předsíně s místem na skříň vejdete do pěkně obložené koupelny s toaletou, sprchovým koutem a výklenkem s přípojkou na pračku. Dalšími dveřmi vstoupíte do obýváku s rozvody na kuchyňskou linku Odtud projdete do ložnice. Z oken obou místností orientovaných na východ je pěkná vyhlídka na protilehlé domy, ulici a park Vrch Vítkov. Byt je díky umístění v 5. NP příjemně prosvětlený.

Odolné vinylové podlahy, elegantní obklady a dlažby včetně sanity a baterií, dřevěné repliky původních oken s trojskly, radiátory Radik Plan s termostatickými hlavicemi a samostatné měření spotřeb - to vše vám zaručuje komfortní bydlení v srdci Prahy za velmi dobrou cenu.

Původní budova z konce 19. století prochází renovací s plánovanou kolaudací v srpnu 2024. Veškerými stavebními zásahy se dostane do stavu srovnatelného s novostavbou, aniž by ztratila své historické kouzlo. Součástí oprav je například nový výtah a vstupní hala bude vybavena Smartboxy.

Blízko do přírody, kousek do centra.

Přímo u domu v ulici Seifertova je zastávka MHD Lipanská, odkud vás tramvaj doveze na Václavské náměstí za pouhých 6 minut a to se v Praze počítá. Kromě toho se tato komunikace revitalizuje, takže budete bydlet v pěkném prostředí.

Na vycházky do přírody můžete chodit do nádherných Riegrovo sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnáte snové výhledy na panorama hlavního města.

Naše divize BOUTIQ Development řídí obnovu domu, proto vám podrobně zodpovíme veškeré dotazy k průběhu stavby i samotnému bytu. Neváhejte nás kontaktovat, ať bydlíte, co nejlépe.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.