Prodej rodinného domu, Velká Štáhle, 110 m2 (ID: 1434273)

Velká Štáhle

1 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 9 293 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVelká Štáhle
ID130704
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná110 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy75 m2
Podlahová plocha110 m2
Plocha nemovitosti4622 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Velké Štáhli

Popis

Naší novou nabídkou je samostatně stojící rodinný dům v obci Velká Štáhle, který může být také využit jako chalupa. Tato nemovitost je ve stavu, který vyžaduje úplnou rekonstrukci, ale nabízí obrovský potenciál pro nové vlastníky. Dispozice domu je 3+1 s možností rozšíření v podkroví, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu.

Největším lákadlem této nemovitosti je nádherný pozemek o rozloze 4 622 m2, který je ohraničený stromy a poskytuje soukromí a klid. Není nic lepšího než trávit čas venku na svém vlastním pozemku, kde si můžete užívat venkovského života a krásné přírody podhůří Jeseníků.

Navíc nemovitost disponuje zavedenou obecní vodou a plynovým přípojkou v těsné blízkosti pozemku, což je vždycky výhodou při rekonstrukci a stavbě. Obec Velká Štáhle má dobrou autobusovou i vlakovou dostupnost do okolních obcí.

Tento dům je skvělou investicí pro ty, kteří hledají klidný a pohodový život na venkově s možností vytvoření vlastního ráje na zemi. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku této nemovitosti. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velké Štáhli.