Prodej činžovního domu, Kralupy nad Vltavou, 3600 m2

Kralupy nad Vltavou

42 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 200 160 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKralupy nad Vltavou
ID0187-NP00863
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná3600 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha3600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kralupech nad Vltavou

Popis

nabízíme činžovní dům v centru města Kralupy nad Vltavou, vzdálený pouhých 500 m od nádraží s přímým spojením do centra Prahy .
Reálně zastavěná plocha je cca 720 m2 dále je zastavěno cca 160 m2 garážemi a pomocnými stavbami. Stavba je součástí pozemku o celkové velikosti 1470 m2.
Dům disponuje více jak 600 m2 v přízemí, 1. a 2. patře, tedy dohromady cca 1800 m2. Dále dům disponuje vysokou nevyužitou půdou o velikosti cca 700 m2 a sklepy o velikosti cca 650 m2. Tedy v současném stavu lze využít cca 3 000 m2.
Celý dům postavený ve dvacátých letech minulého století je průběžně udržovaný a funkční. Nicméně pro zvýšení výnosů by si zasloužil rekonstrukci, případně remodeling nebo kompletní přestavbu, pro takový postup má opravdu velký potenciál.
V současné době je dům z velké části pronajímán.
Dle Územního plánu se stavba a celý pozemek nachází v území SC - Smíšené obytné - centrální, s hlavním využitím: - vybavení lokálního, celoměstského i vyššího významu, zejména zařízení pro maloobchod (mimo zařízení náročných na dopravní obsluhu), stravování, ubytovací zařízení, administrativu a veřejnou správu, kulturu, církevní účely, péči o děti, školství, zdravotnictví, sociální služby, sport a relaxaci, - reprezentace města jako všestranného centra (ekonomického, společenského, i kulturně historického), - zařízení nerušících služeb (např. krejčovství, kadeřnictví, pekařství, opravny, poradenské služby, apod.), - bydlení, včetně drobných staveb s ním bezprostředně souvisejících (např. garáže a parkovací přístřešky, zimní zahrady, skleníky, bazény, kůlny, altány, pergoly, terasy, schodiště a podobně).

Veškeré další informace, rozměry, plány, dokumenty, včetně případné prohlídky budou zajištěny pro zájemce po kvalifikaci a schválení majiteli domu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!