Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Uhříněves, 225 m2

Praha, Uhříněves

2 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 11 867 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPraha, Uhříněves
ID00574
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti225 m2
Elektřina230V, 400V
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízím k prodeji pozemek určený pro rodinnou rekreaci o výměře 225 m2, který se nachází v klidné zahradní osadě u ulice Františka Diviše v Uhříněvsi.

Součástí pozemku: částečně podsklepená budova o velikosti 19 m2 s připojením na elektřinu (230/400V) a vodovod.
Typ pozemku: zastavěná plocha a nádvoří, určeno pro rodinnou rekreaci.
Podíly na dalších pozemcích: součástí prodeje je podíl na dalších pozemcích, které zajišťují přístup k prodávanému pozemku.

Pozemek má tvar obdélníku, o rozměrech 9,4 x 24,2 m. Koeficient zastavěné plochy (KZP) - 0,40, to znamená, že přibližně 40 % (90 m2) pozemku může být zastavěno. Dle územního plánu se pozemek nachází ve ploše všeobecně smíšené (SV-D).

SV - všeobecně smíšené - Území sloužící pro umístění polyfunkčních staveb nebo kombinaci monofunkčních staveb, kde žádná z funkcí nepřesáhne 60 % celkové kapacity území vymezeného danou funkcí (víc foto).
Míra využití území "D". Koeficientem podlažních ploch (KPP) - 0,8. Koeficientem zeleně (KZ) - 0,35. Koeficient zastavěné plochy (KZP) - 0,40. Poznámka: kobercové RD, stavby pro podnikání (víc foto).

Pozemek se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, což z něj činí ideální místo pro rekreační pobyty nebo jako investici do budoucna. Lokalita je součástí příprav pro obytné území, což zvyšuje její potenciál. Pár minut chůze od pozemku je autobusová zastávka "Betonárka", odkud se dostanete na metro Háje za pouhých 8 minut.

Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro odpočinek s možností budoucího rozvoje.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze.