Prodej bytu 2+1, Liberec - Liberec XXIV-Pilínkov, Puškinova, 53 m2 (ID: 1434430)

Puškinova, Liberec XXIV-Pilínkov

3 250 000 Kč

měsíční poplatky Příznivé měsíční náklady - dostupné bydlení
Hypotéka od 15 489 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPuškinova, Liberec XXIV-Pilínkov
ID033
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná53 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodej klasicky řešeného bytu 2+1 umítěného ve 2.nadzemním podlaží bytového domu v okrajové a zcela klidné části města Liberce – příroda a hřeben lužických hor / Ještěd na dosah – dostatek vzrostlé zeleně, lavičky, parková úprava, malé dětské hřiště – klidné místo pro život.

Ideální orientace bytu jihovýchod - jihozápad – celodenní sluníčko, balkon umístěn na jihovýchodní stranu, mimo hlavní dopravní komunikaci. Předností bytu je jeho klasická dispozice se samostatnou kuchyní (11,10 m²- jihozápad) s možností budoucího propojení s vedlejším pokojem (16,60 m²- jihovýchod), druhý pokoj s balkonem (13,80 m² - jihovýchod) je neprůchozí – vstup z předsíně (5,70 m²), koupelna s oknem (4,30 m²) a samostatné WC (1,00 m²).

Byt je aktuálně kompletně vystěhován, čistě bíle vymalován a pečlivě uklizen. Původní kuchyňská linka byla vyklizena – pouze ponechán funkční plynový sporák a vodovodní baterie, v předsíni je ponechána původní vestavěná skříň doplněna trezorem. Koupelna je vybavena původní vanou a umyvadlem, WC původní – vše funkční. Fond oprav aktuálně činí 913 Kč/měsíc, zálohy na služby v předpokládané výši 2.500 - 3.000 Kč/měsíc/2 osoby. Byt je určen k částečné rekonstrukci s možností bydlení téměř okamžitě.

Tento dům je cihlový (vyzděny veškeré bytové příčky), nemá výtah – celkem 20 schodů – součástí sušárna a kočárkárna v suterénu domu. Bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí – zateplení fasády, nové vchodové dveře, zvonková tabla, plastová okna na společných chodbách. Bezpečný a zcela chráněný vstup do domu. V domě (vchod) je celkem pouze 6 bytů, stálá a velice slušná klientela.

Nespornou výhodou je výborné dopravní spojení na dálkovou komunikaci směr Praha, Jablonec nad Nisou, Děčín. Současně je v dosahu zastávky MHD zastávka bus č.20 „Pilínkov - křižovatka“ / centrum města 20 minut, též noční spoj. Nejvyhledávanější liberecké nákupní centrum OC NISA je ve vzdálenosti necelých 2 km. Odpočinková oblast Veseckého rybníka a sportovně rekreační areál Vesec vzdálen cca 3 km, zima – běžecké tratě, léto – cyklostezky + inline brusle.

Přímé spojení ski areálu Ještěd (10 lanovek a vleků, 9,2 km sjezdových tratí v nadmořské výšce 540 - 1.000 m.n.m. - známé MS 2009), skokanské můstky - malý český Innsbruck / Ještěd - horský hotel a vysílač - jednoznačná dominanta a symbol města, nejvyšší místo ještědsko-kozákovského hřebenu, turistické vyhlídky a malebná chata na Pláních pod Ještědem, ještědské jeskyně a studánky, přírodní park Ještěd již od roku 1995 - příroda Vám na dosah.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Liberci.