Prodej bytu 3+1, Malšice, 81 m2

Malšice

2 695 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 12 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMalšice
ID26829
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná81 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Malšicích

Popis

Hledáte cenově dostupné bydlení v klidné lokalitě? Pak by pro vás mohl být řešením tento kompromis mezi domem a bytem. Nabízím k prodeji polovinu podsklepeného domu v obci Malšice u Tábora. Součástí prodeje je horní byt 3+1 s terasou o užitné ploše cca 81 m2 s podílem na pozemku o celkové výměře 816 m2 a sklepním prostoru.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky umístěné v inzerci včetně půdorysů bytu a sklepa.

Dům ze 70. let je udržovaný průběžně rekonstruovaný. Vše je plně funkční. Na střeše jsou betonové tašky KM Beta z roku 2002. Okna jsou plastová. Elektrické rozvody jsou vedené v mědi. Komín je vyvložkovaný. Stropy jsou z miako bloků, které jsou zalité betonem.

Horní byt o dispozici 3+1 s terasou, spíží, koupelnou s WC viz půdorys v inzerci je určen k případné rekonstrukci dle přestav nového majitel. Z bytu je vstup na půdu, kterou lze stejně jako podíl na sklepě využít jako skladovací prostor. Půda je přístupná pouze z horního bytu.

Vytápění je řešeno centrálně kotlem na tuhá paliva s násypkou. Voda je z kopané studny o hloubce 6 metrů. V bezprostřední blízkosti domu vede obecní vodovod. Ohřev vody zajišťuje bojler s kapacitou 200 litrů, který slouží pro celý dům. Odpady jsou svedeny do obecní kanalizace.

Tento byt je ideální pro někoho, kdo ocení klidné bydlení v menší obci.

Financování je možné v hotovosti a nebo se zástavou jiné nemovitosti. Polovina nemovitosti nelze zastavit vůči hypotečnímu úvěru.
Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře zakázky Ing. Andreu Kohoutovou či Matěje Kohouta.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Malšicích.