Prodej vícegeneračního domu, Dobrovice, Zahradní, 234 m2 (ID: 1434631)

Zahradní, Dobrovice

11 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK 90.000 Kč
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZahradní, Dobrovice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná234 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti739 m2
Garáž

Origo partneři v Dobrovici

Popis

Hledáte něco výjimečného, něco nestandardního, ve vysoké kvalitě bydlení, pro jednu vetší nebo více rodin? Toto je výjimečná nabídka, jak velikostí, komfortem tak vybavením. Jedná se o dvougenerační rodinný dům s krásnou zelenou zahradou, venkovním posezením, bazénem a přípravou na saunu - to vše v naprostém soukromí a s krásným výhledem.

Dům se nachází ve velmi atraktivní lokalitě Dobrovice u Mladé Boleslavi. K dispozici je dvougenerační elegantní několikapatrová vila o celkové zastavěné ploše 234m2 se zahradou 739m2. Svou velikosti a uspořádáním je ideální buď jako velmi prostorná nemovitost pro vícečetnou rodinu či dvougenerační bydlení s oddělenými vchody nebo investice.

Dům je uspořádán kaskádovitě kdy byty jsou uspořádané do více mezipater a tím dopřávají více soukromí a pohodlí. V domě se nachází celkem tři koupelny, příprava na saunu a technická místnost.

Dispozičně je nemovitost řešená jako dvě bytové jednotky (4 pokoje + jídelna, kuchyň + koupelna s vanou a 2x wc, dále 1 pokoj + kuchyň, koupelna s wc) kdy každý byt je situován ve dvou mezipatrech a jsou řešené takto:

Hlavním vchodem z ulice Zahradní (na stejném patře se nachází i prostorná garáž) se dostanete do chodby kdy o mezipatro výš se nachází 3 samostatné místnosti (dvě z nich s balkonem) + koupelna a samostatné wc (podkroví), o mezipatro níž se nachází prostorný obývací pokoj, jídelna se vstupem na vetší terasu s posezením, která je zároveň průchozí do kuchyně. Kuchyň i obývací pokoj jsou zároveň pohodlně dostupné přímo z hlavní chodby. Byt má krásnou velikost 139 m2. V interiéru horních pokojů neodoláte velikosti místností a vysokým zkoseným stropům s výhledem do zahrady. O mezipatro níž se byt pro změnu pyšní honosným světlým prostorným obývacím pokojem, prostornou jídelnou a nadstandardně velkou kuchyní.

Naopak ve spodním patře, v přízemí se můžete těšit na menší útulný byt kde se nachází ložnice a jídelna včetně kuchyně. Odsud je výstup na zahradu s příjemným venkovním posezení. Ve stejném patře najdete moderní novou koupelnu s wc, která byla nově zrekonstruovaná v roce 2016. O mezipatro výš se nachází samostatné wc, příprava na saunu se sprchovým koutem a technická místnost. Celková výměra je 95m2.

Exteriér domu neskýtá pouze zahradu, bazén a venkovní sezení u zahradního krbu, ale také detaily pro maximální pohodlí, soukromí a zábavu pro děti (trampolína, síť) na čerstvém vzduchu.

Garáž a parkovací místo před domem dodávají tomuto bydlení další rozměr komfortu a bezpečí.

Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění a ohřev vody zajišťují el. přímotopy a infrapanely. V obou patrech jsou k dispozici krbová kamna. Ať jste ve kterémkoli patře, pohodlí a komfort jsou zaručeny. Průkaz energetické náročnosti bude vytvořen, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Dům byl postaven v roce 1996, nicméně v roce 2016 prošel dílčí revitalizací a v letošním roce proběhla kompletní údržba a renovace fasády.

Neváhejte si říct o prohlídku této výjimečné nemovitosti

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!