Prodej rodinného domu, Všemyslice - Bohunice, 166 m2

Všemyslice, Bohunice

10 480 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 49 945 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVšemyslice, Bohunice
ID01924
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná166 m2
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti211 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti263 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Všemyslicích

Popis

Krásný den, vítejte ve vyhledávané lokalitě na ulici Podsedky v Brně - Bohunicích. Tato část na jihozápadě statutárního města Brna, je tvořena městskou čtvrtí Bohunice, původně samostatnou obcí, která byla k Brnu připojena v roce 1919. Žije zde přes 14 000 obyvatel a vy můžete být součástí.

Rodinný dům je dispozičně řešen jako 4+1, nabízí 3 samostatné prostorné pokoje v patře, s velkou koupelnou jejíž součástí je i sauna. V přízemí se nachází obývací pokoj, vybavená kuchyně, koupelna s plynovým kotlem, toaleta, garáž a obezděná, zastřešená terasa s posezením. Naprosto skvělé bydlení v dosahu kompletní občanské vybavenosti. A to vše na pozemku o celkové rozloze 211 m². Dostatek světla a slunce a neobyčejné pohodlí. Prostě jedinečná příležitost pro Váš nový začátek.

Detailní podrobnosti k dispozici domu najdete v přiložených půdorysech. Dům je vytápěn plynovým kotlem a je připojený na obecní vodovod a kanalizaci. Zahrada je vymyšlená jednoduše a prakticky. Oceníte zde dostatek soukromí a jako bonus venkovní pergola s posezením pro letní grilování. V Brně naleznete kompletní občanskou vybavenost. Výborné dopravní spojení autem, případně MHD do centra, jejíž zastávka je v řádu několika metrů od domu.

Je to jednoduché, ozvěte se mi a přijďte se přesvědčit osobně. Brzy na viděnou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Všemyslicích.