Prodej bytu 2+1, Trutnov, Marie Pujmanové, 59 m2

Marie Pujmanové, Trutnov - Kryblice

3 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 109 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMarie Pujmanové, Trutnov - Kryblice
ID01BV2420
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná59 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Trutnově

Popis

Nabízíme k prodeji byt 2+1 v OV, který je po kompletní rekonstrukci. V současné době dispozičně řešený jako 2+kk. Nachází v atraktivní lokalitě Trutnova na Kryblici. Kryblice je jednou z vyhledávaných lokalit díky strategickému umístnění, docházková vzdálenost do centra, do ZŠ a MŠ, tak ke všem sportovištím a do přírody. Na Kryblici jsou též umístěny velice dobře zásobené potraviny, které mají otevírací dobu v sobotu i v neděli.
Byt je umístěný ve 3.NP zděné bytovky, bez výtahu. Má celkovou podlahovou plochu vč. sklepa 59,2m2. Je po kompletní a finančně náročné rekonstrukci z roku 2022, kdy byla provedena změna dispozice na 2+kk. Byly vyměněny veškeré rozvody (el., odpady, plyn), proběhla výměna podlahových krytin, byly snižované stropy, je zde nová kuchyňská linka vč. spotřebičů i koupelna se sprchovým koutem vč. WC.
Aktuální dispozice bytu: předsíň s velkou vestavěnou skříní, po levé straně prostorná koupelna se sprchovým koutem a WC. Na konci předsíně je po pravé straně ložnice oddělená zajímavými zatahovacími dveřmi a po levé straně se nachází obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyň. K bytu patří velký sklep o výměře 6m2 umístěný v suterénu domu, kde jsou i společné prostory (kočárkárna, sušárna). Vytápění je dálkové/centrální, ohřev vody – karma.
Měsíční náklady pro 3 osoby: FO vč. splátky úvěru 2060,- Kč, záloha na teplo 1434,- Kč, studená voda 585,- Kč, dále úklid, el.společných prostor. Dále záloha na elektřinu 1000,- Kč a plyn 900,- Kč (ohřev vody).
Bytový dům je po kompletní rekonstrukci z roku 2011 (okna, vchodové dveře, střecha, stoupačky, zateplení, fasáda, atd.). Dům je napojený na veřejný vodovod, plyn, kanalizaci, vytápění je dálkové, el. 230V. Úklid v domě provádí úklidová služba.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Trutnově.