Prodej rodinného domu, Mutějovice, 228 m2

Mutějovice

1 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 8 578 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMutějovice
IDN00188
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná228 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti823 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Mutějovicích

Popis

Ke koupi je Vám k dispozici rodinný dům k celkové rekonstrukci, zastavěná plocha domu 118 m2, obec Mutějovice, okres Rakovník.

Dům je třípodlažní - sklepy, 1. obytné patro a půda s velkorysými stropy a možností vestavby dalšího patra. V přízemí jsou 3 sklepy o celkové ploše 40 m2. Obytná část začíná v 1. patře, kam se dostanete venkovními schody. Toto patro je členěno do 4 místností s okny + 1 komory/technické místnosti s oknem + vstupní hala prosvětlená luxfery. Z této haly se potom vnitřním schodištěm dostaneme do půdního prostoru, kde je 1 další místnost a dále velký otevřený půdní prostor s výškou až 5 metrů a tedy s možností vestavění dalšího patra.

Topení je na pevná paliva. Možnost připojení k elektřině (nyní odpojena). Ve sklepě je přípojka k vodě a vodoměr. Stav domu je neudržovaný, k celkové rekonstrukci. Možno využít dotační program Oprav dům po babičce a získat dotaci až 50 % ze způsobilých nákladů. Vyřízení dotace pro Vás dokážu zajistit.

Celý dům je situován na 2 stavebních pozemcích o celkové ploše 823 m2, kde (kromě domu) je i přízemní zemědělská stavba 50 m2 (chlívky) - nevyužívané, v horším technickém stavu.

V obci Mutějovice žije 838 obyvatel, je tu mateřská a základní škola, pošta, zdravotní ordinace, knihovna, kadeřnictví, obchod s potravinami, podDžbánský pivovar, jezdecký klub, sokolovna, kostel, sociální služby a dům s pečovatelskou službou. Je tu klid a krásná příroda.

Z tohoto domu je to 8 minut autem od frekventovaného silničního tahu E48/D6 a 31 minut autem na hranici Prahy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mutějovicích.