Pronájem bytu 2+kk, Praha - Kamýk, Cílkova, 44 m2

Cílkova, Praha 4 - Kamýk

16 990 Kč
/za měsíc
+ poplatky 3.279 Kč/měsíc/1 os. (každá další osoba za příplatek) + elektřina, která bude převedena na nájemníka
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCílkova, Praha 4 - Kamýk
ID2407 1585 2
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná44 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha44 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+kk, o celkové výměře 44 m², v 10. nadzemním podlaží domu s výtahem na Praze 4 - Kamýk. Díky vyššímu patru nabízí byt krásný výhled do okolí. Byt je pronajímán nezařízený, což Vám umožní zařídit si interiér podle vlastních představ. Kuchyňská linka, umístěná ve výklenku obývacího pokoje, je plně vybavena všemi potřebnými spotřebiči jako je lednice, sporák, myčka a mikrovlnná trouba. Koupelna se sprchovým koutem je obložena obklady v zemitých tónech a obsahuje také toaletu a pračku. K dispozici je dostatek úložného prostoru, který zajišťuje skříň na chodbě a samostatná komora, která k bytu náleží.


Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je ihned k nastěhování.


Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost. Přímo za domem se nachází autobusová zastávka, odkud se během několika minut dostanete například ke stanici metra C - Kačerov. V blízkosti domu je oblíbené koupaliště Lhotka, kam se autobusem dostanete za pouhé čtyři minuty. Pro milovníky přírody je velkou výhodou nedaleký les Kamýk, ideální pro procházky, běhání či relaxaci. Okolí nabízí také oblíbenou cyklostezku, která je skvělým místem pro aktivní odpočinek.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 3.279 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.