Prodej rodinného domu, Svoboda nad Úpou, Pod Světlou horou, 160 m2

Pod Světlou horou, Svoboda nad Úpou

12 499 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 567 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Světlou horou, Svoboda nad Úpou
ID20240827
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2086 m2

Origo partneři v Svobodě nad Úpou

Popis

Dům k bydlení i relaxu ve Svobodě nad Úpou

Před domem zahrada, za domem les. K tomu božský klid a nekonečná zábava na sjezdovce jen pár minut od dveří. Přesně tohle si můžete užívat kdykoli se vám zachce – v rodinném domě ve Svobodě nad Úpou.

Dům má dvě patra a výměru 160 m2. V přízemí jsou čtyři místnosti, dva sprchové kouty a koupelna. Nahoře v patře je obývací pokoj s kuchyní, čtyři ložnice a koupelna s WC.

Z dlouhé chodby se dostanete do všech místností v přízemí. Kromě tří pokojů je tu i místnost s přípravou na linku, kde může vzniknout kuchyňka. Ta se bude hodit, pokud přemýšlíte o vícegeneračním bydlení nebo pronájmu části domu výletníkům.

Po schodišti vyjdete do patra, kde na vás dýchne atmosféra opravdové retro pohody. Dřevěné trámy, krbová kamna… a k tomu balkon s výhledem do širého okolí. V kuchyni si nachystáte něco na zub a do čtyř ložnic uložíte celou rodinu i partu kamarádů.

Na pozemku o výměře 2086m2 je zahrada, které k dokonalosti chybí jen bazén. Kromě toho tu jde postavit vedlejší stavba.

K domu vede vlastní příjezdová cesta a bez problémů tu zaparkujete až 10 aut. A kdo jel někdy do Svobody v sezóně na lyžovačku, moc dobře ví, jaký je tohle benefit.
Ať už v tomhle domě zakotvíte nastálo nebo budete jezdit jen na víkendy, o zábavu budete mít postaráno celoročně. K nejbližší sjezdovce to jsou sotva dva kilometry, do Janských Lázní nebo Mladých Buků to máte 10 minut jízdy.
V letní sezóně můžete objevovat cyklistické a turistické stezky, vzít děti do Baldova světa… A až vám vyhládne, stačí zaskočit do vyhlášené restaurace R Burger & Minigolf nebo Hostince na Kopečku. Z domu tam dojdete za 15 minut.
Jen dvě 2 minuty chůze od domu se nachází autobusová zastávka, zastávka skibusu směr Janské Lázně a Pec pod Sněžkou je 2-3 minuty chůze.

Láká vás vidina relaxu na chatě, ale celoročně ji sami nevytížíte? Tak proč se o ni nepodělit. Dům má dva vchody a v přízemí jsou rozvody na druhou kuchyň – část tak můžete využívat pro sebe a druhou třeba pronajmout. V téhle lokalitě nebudete mít o zájemce nouzi.


Technické parametry:
Stavba: Cihlová
Voda: Veřejný vodovod
Vytápění: Horkovzdušné topení
Odpad: Septik, přípojka veřejné kanalizace na hranici pozemku

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svobodě nad Úpou.