Prodej pozemku pro bydlení, Teplice nad Bečvou, 24880 m2

Teplice nad Bečvou

24 631 200 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 117 385 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaTeplice nad Bečvou
ID00476
Plocha nemovitosti24880 m2

Origo partneři v Teplicích nad Bečvou

Popis

Vítejte na nabídce prodeje stavebních pozemků s celkovou rozlohou 24880m2 v malebné obci Teplice nad Bečvou.

Jedná se celkový pozemek, který je možné bez omezení parcelovat a tím vytvořit parcely po cca 1000m2, nebo větší, či menší, podle představ budoucího majitele. Jedná se o parcelu s možností napojení inženýrské sítě, jako je elektřina, voda, obecní kanalizace, a plyn je také v dosahu. Pro bližší představu toho, jak by mohlo umístění na parcelách vypadat, přikládáme vizualizaci. Pokud by jste s realizací potřebovali pomoct, máme k dispozici i naší stavební firmu.

Celkově se jedná o téměř rovinatý pozemek, na okraji vzrostlých stromů. Je z něj krásný výhled na Beskydy a i když je dostupnost dálnice a ostatních významných uzlů téměř na dosah, není zde žádný hluk z dálnice, cesty, nebo jiných rušivých elementů. Přidanou hodnotou je zde blízkost lázní Teplice nad Bečvou.

Nabídka je vhodná nejen pro developery. Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat.

Poradenství při financování je samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Teplicích nad Bečvou.