Prodej rodinného domu, Ostrava, Kubalova, 190 m2

Kubalova, Ostrava

7 999 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 38 121 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKubalova, Ostrava
ID00475
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha190 m2
Plocha nemovitosti218 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Ostravě

Popis

Vítejte na stránce nabídky prodeje rodinného domu v Ostravě Výškovicích.

Jedná se o celkem tří patrový dům, s celkovou rozlohou 270m2, zahrnující i garáž a technické zázemí.

V přízemí nalezneme již zmíněnou garáž, vstupní halu a technickou část, kde je dovedena voda a odpady. Přízemí nabízí i možnost předělání na samostatnou bytovou jednotku, čím by se získalo i bezbariérové bydlení. Dále je zde východ na zahradu s možností posezení.

První patro dále nabídne kuchyni, WC, menší umývárnu, obývací pokoj, jídelnu a kuchyni. Z obývacího pokoje je přístup na terasu.

Ve druhém patře pak nalezneme 3 samostatné neprůchozí pokoje, větší koupelnu a samostatné WC.

Celý dům je vhodný k renovaci, nebo k okamžitému bydlení, vzhled k tomu, že všechny součásti domu jsou plně funkční a připravené k bydlení. V minulosti byly na domě vyměněny okna za plastová, udělány nové odpady, plus rozvody vodního uzlu a dělána střešní krytina. Vše cca před deseti lety.

Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě, jako je voda, elektřina, plyn a kanalizace. Výhodou je zde dálkový ohřev vody a dodávka tepla, nemusíte řešit kotle a bojlery.

Okolí domu je klidné, je zde možnost procházek v nedaleké přírodě, ale také dostupnost MHD, včetně tramvají je do 5 minut chůze. Dále je v okolí dostatek obchodů, škol a školek, lékařů a sportovního vyžití.

Doporučuji prohlídku, při které Vám nemovitost ještě více přiblížím a rád poskytnu i informace o možnostech financování, pomocí našeho finančního specialisty.

Nepřehlédněte přiloženou 3D prohlídku, kde si můžete předem nemovitost projít vzdáleně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.