Prodej ubytování, Mutěnice, 450 m2

Mutěnice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMutěnice
IDPK240829
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná450 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Plocha budovy581 m2
Plocha nemovitosti775 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
VodaVodovod
Parkování

Origo partneři v Mutěnicích

Popis

Hledáte nemovitost v atraktivní vinařské lokalitě? Nabízíme k prodeji zavedený penzion v malebné obci Mutěnice na Slovácku, která je známá svou bohatou vinařskou tradicí a četnými kulturními akcemi.
Nemovitost má rozlohu 581 m² s přilehlou zahradou o výměře 194 m², která nabízí možnost relaxace a venkovního posezení.
Penzion disponuje pěti prostornými a účelně zařízenými pokoji (2x čtyřlůžkový, 3x dvoulůžkový), celkem pro 14 hostů. Sociální zařízení se nachází ve společných prostorách, přičemž je rozděleno na část pro dámy a pány – vybavené šatnou, sprchovým koutem a WC.
Lokalita: Mutěnice jsou známé svou vinařskou tradicí a celou řadou vinařských akcí, jako jsou oblíbené Mutěnické vinařské dny či Svatomartinské slavnosti . V obci se nachází více než 500 vinných sklepů, které tvoří součást slavné Mutěnické sklepní uličky , kde mohou návštěvníci ochutnávat vína místních vinařů a prožívat autentickou atmosféru jižní Moravy.
Turistické zajímavosti v okolí:
CHKO Pálava a Mikulov s dominantním zámkem, které jsou vzdálené jen pár desítek minut jízdy autem.
Lednicko-valtický areál, památka UNESCO, nabízející nádherné zahrady, zámek Lednice, Minaret a další architektonické skvosty.
Baťův kanál – možnost projížděk na lodičkách či kole podél této unikátní vodní cesty.
Břeclav a Hodonín – města s bohatou historií a množstvím kulturních památek.
Mutěnice a jejich okolí jsou stále populárnější destinací pro milovníky vína, cykloturistiky a kulturních zážitků. Díky výborné dopravní dostupnosti a bohatému programu akcí v místě je tento penzion ideální investicí s potenciálem pro stabilní příjem po celý rok.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Mutěnicích (okr. Hodonín).