Prodej rodinného domu, Tišnov - Pejškov, 126 m2

Tišnov, Pejškov

3 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTišnov, Pejškov
ID202415
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná94 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy96 m2
Podlahová plocha126 m2
Plocha nemovitosti610 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Sklep
Parkování

Origo partneři v Tišnově

Popis

Hledáte svůj vysněný domov či chalupu v klidném prostředí, obklopeném přírodou, ale přesto v blízkosti městského života? Máme pro vás ideální nabídku – rodinný dům či chalupa, chcete-li, v malebné obci Pejškov, jen pár minut od města Tišnov (10 min. autem). Dům skýtá dispozici 3+1 a užitnou plochu 94 m2, navíc s dvěma sklepy (každý 9 m2), předzahrádkou a místem pro parkování na vlastním pozemku. K dispozici je totiž přístřešek s nájezdem, který můžete přebudovat na garáž pro 2 auta. Výhodou je, že je zde místo vedle domu pro průjezd, či parkování. Návštěvy mohou také parkovat do 20m na obecním pozemku. Poloha domu je skvělá, totiž skoro na konci příjezdové cesty v bezprostřední blízkosti lesů je ideálním místem pro potřebné soukromí a klid. Pozemek je kaskádovitý a svažitý o výměře přes 500 m2.
Bližší dispozice sestává z 3 pokojů s orientací JZ, a kuchyně s koupelnou orientovány na SV. Menší dvorek, který taktéž obklopuje skalnatý masiv. Zajímavostí je sklep na patře zabudovaný taktéž ve skále (9 m2), kde můžete skladovat jak zeleninu, tak vínečko. Součástí je i přístavek dílny a také druhý sklep v podzemním podlaží (9 m2) např. pro technické zázemí domu.
Inženýrské sítě: studna vrt 15 m hluboký s velmi kvalitní pitnou vodou - ochranné pásmo vodního zdroje, ostatně vrty mají i okolní obyvatelé. Obecní voda se nachází v nové komunikaci před domem - stačí pouze napojit, avšak dostatek vody ze studny je zaručen, dále elektro 240 a 380V. Kanalizace řešena septikem s přepadem do trativodu. Vytápění krbovými kamny zn. Haas + Sohn, k dispozici jsou i kachlová kamna a přímotopy, ohřev vody bojlerem. Objekt prošel částečnou renovací fasády a zateplení, avšak bude potřeba do domu vložit patřičné úsilí i finance, objekt je však k užívání ihned. Možností je udělat vestavbu do podkroví s vikýřem a balkónem, nebo např. zvětšit prostor dvoru tím, že část skalnatého masivu odborně odstraníte, tak jak tomu mají sousedé - provádí kamenolom Čebín.

Z hlediska občanské vybavenosti vše v blízkém Tišnově. Pravidelné autobusové spojení zajišťuje dostupnost do Tišnova a dále do Brna. Pejškov je obklopen přírodou – ideální pro milovníky turistiky, cyklistiky nebo klidných procházek. V blízkosti je také několik turistických atrakcí a možností pro sportovní vyžití. Tento rodinný dům v Pejškově představuje perfektní kombinaci klidu a pohodlí s výbornou dostupností do města. Je ideálním místem pro ty, kteří hledají harmonii mezi prací a odpočinkem v krásném venkovském prostředí, aniž by se museli vzdát výhod městského života.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes! Tento dům může být brzy Váš nový domov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tišnově.