Pronájem bytu 2+kk, Kolín, Žižkova, 43 m2 (ID: 1435119)

Žižkova, Kolín - Kolín III

13 000 Kč
/za měsíc
Provize RK 13 000 Kč + DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽižkova, Kolín - Kolín III
ID20240801
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná47 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha43 m2
Balkon

Origo partneři v Kolíně

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování dlouhodobého pronájmu velmi příjemného, prostorného a nově zrekonstruovaného bytu o dispozici 2+kk a podlahové ploše 43 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu ve vyhledávané ulici Žižkova nedaleko centra města Kolín.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování a velkými benefity jsou – celková rekonstrukce částečně zařízeného bytu s balkonem (2 m²), sklepní kóje (2 m²), výtah do mezipatra a společná kočárkárna v suterénu budovy. Díky zateplené fasádě domu a novým plastovým oknům je zajištěn tepelný komfort v celém bytě, i úspora nákladů na energie.

Dominantou interiéru je světlý a prostorný, západně orientovaný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. Moderní kuchyňská linka disponuje dostatečně velkou pracovní plochou, úložným prostorem i vestavěnými spotřebiči. Obývací pokoj je vybaven novou moderní sedací soupravou a konferenčním stolem. Z obývacího pokoje je přímý vstup na balkón.

Koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem disponuje i místem pro pračku (která je součástí vybavení bytu). Sanita v koupelně vyniká kvalitou zpracování a jednoduchým designem. Dalším pokojem v bytě je ložnice vybavená rozkládací postelí, kde se pohodlně vyspí 2 osoby.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost, dopravní dostupnost a klid samotné ulice. V bezprostřední vzdálenosti se nachází mateřská i základní škola pošta, kavárny, restaurace, supermarket Billa, Kaufland, Norma a vyhledávané OC Futurum Kolín. V pěším dosahu je Vodní svět Kolín, dětská a sportovní hřiště, tenis a minigolf.

Autobusová zastávka Bezovka je pak vzdálena pouhých 100 m. Vlakové nádraží se nachází 2 km. Nájezd autem na hlavní tah směr Hradec Králové či Prahu je pouhých 15 km.

Smlouva uzavřena na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení, ideálně dlouhodobí pronájem.
Vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů (26 000 Kč).
Nájemné 13 000 Kč, poplatky spojené s užíváním bytu (cca 3 500 Kč).
Nájemné a zálohy na služby se platí vždy na měsíc dopředu (16 500 Kč).
Přepis elektřiny na nájemce (cca 1 200 Kč).
Celkové měsíční náklady za byt 17 700 Kč.
Provize RK 13 000 Kč + DPH.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky dle svého uvážení.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a rád Vám tento příjemný byt osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.
Milan Šámal

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Kolíně.