Pronájem bytu 1+kk, Praha - Modřany, Mezi vodami, 30 m2

Mezi vodami, Praha 12, Modřany

25 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky 3.500,- Kč + záloha na elektřinu 500,- Kč + kauce 2x nájem + provize RK 25.000,- Kč + 21% DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMezi vodami, Praha 12, Modřany
ID7384
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná30 m2
Patro6.
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti30 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaVodovod
Balkon
Sklep

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme pronájem nadstandardního, kompletně zcela nově zařízeného bytu 1+kk s balkónem, situovaný v 5. patře nedávno dokončeného projektu Rezidence Zahálka v Praze, ul. Mezi Vodami, Praha 4 - Modřany. Rezidence Zahálka se nachází v atraktivní lokalitě na břehu Vltavy v blízkosti Hodkoviček, s výbornou dopravní dostupností do centra města.

Byt sestává z obývacího pokoje s plně zařízenou kuchyní, pracovním místem a místem na spaní, s přístupem na terasu, koupelny se sprchovým koutem a toaletou a vstupní chodbou s vestavěnou skříní.

Byt je vybaven dřevěnými podlahami, dlažbou, bezpečnostními vstupní dveřmi, dostatkem úložných prostor, centrálním vytápěním a větráním, pračkou se sušičkou, myčkou, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, lednicí a mrazákem, videotelefonem. K bytu rovněž náleží sklep.

Lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení obklopené zelení, a zároveň chtějí mít rychlý přístup do centra Prahy. Okolí rezidence nabízí široké možnosti pro sportovní vyžití a rekreaci, včetně blízkého golfového hřiště, cyklostezek a parků.

Byt je volný ihned

Nájem: 25.000,- Kč
Poplatky: 3.500,- Kč
Záloha na elektřinu: 500,- Kč
Kauce: 2x nájem
Provize RK: 25.000,- Kč + 21% DPH

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 4.