Prodej rodinného domu, Javorník, Partyzánská, 100 m2

Partyzánská, Javorník

3 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání - nabídněte!
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPartyzánská, Javorník
ID00120
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná380 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy122 m2
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti648 m2
Plocha zahrady299 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Javorníku

Popis

Kancelář na trhu s nemovitostmi, Jesenická realitní ,nabízí jedinečnou příležitost k pořízení rodinného domu s velkou prostornou garáží a zahradou ve městě Javorník, okres Jeseník, v blízkosti polských hranic.

Tento zděný dvoupodlažní dům, který naleznete v klidné obytné části města, nabízí velmi prostorné sklepní prostory, které slouží jako dílna pro kutily, sklad dřeva, nebo uhlí a garáž pro osobní automobil. Bylo by vhodné například pro menší firmu , případně živnostníky zabývající se např. servisem kotlů, zahradního zařízení apod..

První nadzemní podlaží, jehož celková plocha je 100 m2, je momentálně v rekonstrukci. Nabízí skvělou dispozici 3+1. Do budoucna vám dokáže poskytnout velice pohodlné bydlení pro vaši rodinu. Dům má velký potenciál a nabízí skvělé bydlení pro dvě rodiny.

V druhém poschodí se nachází bytová jednotka o stejné celkové ploše 100 m2 , rovněž dispozici 3+1, která už teď nabízí velmi pěkné a útulné bydlení.

K rodinnému domu patří pozemek o celkové ploše 648 m2. Za domem se nachází zahradní posezení pro letní grilování. Zahrada skýtá velký prostor na postavení bazénu k letním radovánkám. Dále zde stojí vzrostlý strom ,třešeň, na které je umístěn zahradní domek pro děti. Pozemek kolem domu je oplocený, brání tedy cizímu vniknutí.

Vjezd na zahradu je z městské asfaltové silnice a nabízí i vybudování parkoviště pro dvě auta s dřevěným stáním.

Vytápění domu zajišťuje plynový kotel značky Baxi, instalace v roce 2014. Je zde možnost i instalace kotle na tuhá paliva. V druhém poschodí bytové jednotky jsou umístěny krbová kamna, tyto jsou plně funkční , instalace proběhla v roce 2022. O ohřev vody se postará el. bojler.

Okna v druhém podlaží jsou plastová, v přízemí a ve sklepě naleznete okna původní. Elektrické rozvody v druhém podlaží v hliníku, v přízemí a ve sklepě jsou už rozvody v mědi. Vodní a odpadní rozvody vedeny v plastu a komínová vložka je keramická.

Dům také disponuje krásným balkonem směrem na východní stranu.

Nechte se okouzlit potenciálem tohoto domu a staňte se jeho vlastníkem ! Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Jsme připraveni jednat o ceně. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Javorníku (okr. Jeseník).