Prodej bytu 1+kk, Praha - Modřany, Československého exilu, 47 m2

Československého exilu, Praha 4 - Modřany

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČeskoslovenského exilu, Praha 4 - Modřany
ID24019
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná47 m2
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní loft Vanguard o velikosti 1+kk s rozlohou 47,7 m² a prostornou terasou 20 m² v 7.NP, který se nachází v prestižní lokalitě Modřany. Tento jedinečný loft v sobě spojuje moderní komfort a půvab industriální architektury, přičemž využívá neopakovatelný genius loci původní budovy.
Loft je promyšleně navržen a zahrnuje kuchyň s na míru vyrobenou kuchyňskou linkou, která je vybavena kvalitními spotřebiči. Součástí je také stylová koupelna se sprchovým koutem a velká komora s pračkou a sušičkou, jež poskytuje dostatek úložného místa. Interiér byl navržen s ohledem na maximální využití prostoru, což dokazuje i přistavěné patro pro ložnici a koupelnu, které loft efektivně zvětšuje téměř o jednu místnost. Dominantou tohoto loftu je velkorysá terasa, která nabízí krásný výhled a představuje ideální místo pro relaxaci nebo společenské setkání. Budova, ve které se loft nachází, disponuje exkluzivním technickým vybavením. Za jedinečným provedením wellness zóny stojí renomované architektonické studio OOOOX. Díky promyšlenému návrhu se v prostorách bývalého protiatomového krytu podařilo vytvořit plně vybavené fitness centrum. Spa & wellness zóna nabízí finskou saunu, páru, ochlazující ledovou tříšť, vědro se studenou vodou a především unikátní prosklený bazén o délce 18 metrů. K dalšímu vybavení budovy patří i soukromé kino.
K loftu je možné zakoupit parkovací stání ve vedlejší budově, která je pohodlně propojena s budovou Vanguard chodbou. Tento loft je ideální volbou pro ty, kteří hledají výjimečné bydlení v moderním prostředí s důrazem na detail a kvalitu, a zároveň oceňují historii a atmosféru industriální architektury. V prodeji máme 2 bytové jednotky. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás prosím neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 4.