Prodej bytu 2+kk, Velký Újezd, Za Školou, 65 m2

Za Školou, Velký Újezd

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZa Školou, Velký Újezd
ID202486
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná65 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž
Lodžie

Origo partneři v Velkém Újezdě

Popis

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení Vám představujeme krásný prostorný byt 2+kk s lodžií a garáží ve velmi žádané lokalitě.

Nacházíme se na západním okraji Velkého Újezdu u Olomouce v příjemném prostředí na ulici Za školou.

Lokalita je velmi dobře dostupná jak z centra města (10-15 minut), tak při příjezdu z olomouckého dálničního obchvatu. Místo nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně školy, školy a obchodu, které se nachází v těsné blízkosti. Výhodou je také zastávka autobusu a blízkost přírody.

Při příjezdu na prohlídku se potkáme před menším 3. podlažním bytovým domem, který je v zateplený a v udržovaném stavu. Dům je umístěný v mírném svahu. V suterénu jsou umístěny garáže, sklepy a technické místnosti.

Bytová jednotka se nachází ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží a je orientovaná na jiho-východní a severozápadní stranu. Díky umístění v domě nabízí výborné klima a dostatek světla. Energetický štítek třídy C a poloha zajišťuje nízké náklady na provoz.

Při vstupu do bytu o užitné ploše 65 m2 uvidíte prostornou chodbu s úložným prostorem a vestavěnou skříní, ze které je vstup na oddělené WC, koupelny s vanou, otopným žebříkem, umyvadlem a místem pro pračku. Dispozice dále nabízí velkou ložnici.

Dominantou bytu je velký, výborně prosvětlený obytný prostor s kuchyní. Je zde dostatek místa pro sedací soupravu, vestavěnou nábytkovou sestavu a jídelní stůl. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči. Obývací pokoj rozdělen, čímž vznikl prostor pro kout s manželskou postelí.

Obývacího pokoje je výstup na lodžii o výměře 6 m2 orientovanou na jiho-východní stranu. Jednotka je v udržovaném stavu. Na podlahách jsou položeny koberce v kombinaci s dlažbou a koberci.

Jednotka má velmi nízké celkové náklady na provoz.

K bytu náleží sklepní komora o výměře 4 m2, která je spojena s vlastní garáží.

Velkou výhodou jsou velké pozemky, které jsou ve spoluvlastnictví. Tím vznikl udržovaný areál se spoustou zeleně s vlastním dětským hřištěm a velmi pohodlným parkováním.

Pořízením bytu získáte krásné a klidné bydlení o dispozici 2,5+kk s lodžií a garáží, nízké náklady na bydlení a byt v krásném prostředí nedaleko Olomouce.

Více informací u makléře Petra Hanáka.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Velkém Újezdě.