Pronájem bytu 4+kk, Praha - Smíchov, Na loužku, 133 m2 (ID: 1435964)

Na loužku, Praha 5 - Smíchov

31 990 Kč
/za měsíc
+ poplatky 3.499 Kč měsíčně / 3 os + elektřina a plyn se přepisuje na podnájemníka
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa loužku, Praha 5 - Smíchov
ID02525
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná133 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme vám k podnájmu prostorný a elegantní byt 4+kk o výměře 133 m2 se třemi balkony, situovaný ve sníženém přízemí cihlového domu v atraktivní lokalitě Praha 5 - Smíchov, na ulici Na Loužku.

Byt je plně zařízený a díky své poloze nabízí krásné výhledy na všechny světové strany. Dominantou bytu je velkorysá rohová kuchyně s dostatkem pracovní plochy, vybavená elektrickou troubou, plynovým sporákem, myčkou a lednicí s mrazákem. Kuchyně je propojena s obývacím pokojem stylovým barovým pultem. Obývací část je vybavena pohodlnou sedačkou, jídelním stolem se židlemi a obývací stěnou. Tři prostorné pokoje jsou zařízeny skříněmi a dalším nábytkem, přičemž každý z nich má vlastní přístup na balkon s výhledem do zeleně. Luxusní koupelna je vybavena vanou pro dva, masážním sprchovým koutem, dvojitým umyvadlem a pračkou. K dispozici je také samostatná toaleta, což zvyšuje komfort bydlení.

Lokalita bytu je klidná, plná zeleně, a přitom v těsné blízkosti centra města. V docházkové vzdálenosti se nachází ZŠ a MŠ Radlická, stejně jako MŠ Nad Laurovou. Jen 5 minut pěšky je tramvajová zastávka Škola Radlice, odkud vás linka 7 dopraví na metro B - Radlická nebo přímo do centra na Anděl. Nákupy lze vyřídit v menších obchodech v okolí bytu na ulici Radlická.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!