Prodej rodinného domu, Žleby, Na Malé obci, 76 m2

Na Malé obci, Žleby

2 780 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků
Hypotéka od 13 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Malé obci, Žleby
ID88715
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná76 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy109 m2
Plocha nemovitosti418 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Parkování

Origo partneři v Žlebech

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící, nepodsklepený rodinný dům o 1NP s půdním prostorem a zahrádkou v klidné části malebné obce Žleby, poblíž města Čáslavi a Ronova nad Doubravou. Dům je o podlahové ploše 76 m2 s možností rozšíření o samostatné pokoje v přilehlé stodole a stávající nemovitosti.

V přízemí rodinného domu se nachází, pokoj s kuchyní, chodba se vstupem na zahradu, koupelna včetně WC, samostatný pokoj a místnost, kde lze vytvořit další pokoj. Přízemí je propojeno s podkrovím dřevěným schodištěm.

Na rodinný dům navazuje prostorná stodola, kde je možnost vnitřního propojení místností s interiérem rodinného domu a realizovat rozšíření nemovitosti + půdní vestavbu a je možné rozšíření na více bytových jednotek se samostatným vchodem. Získáte nové obytné prostory, což je jedna z nejlepších možných investic, jaké stavebnictví nabízí.

Nemovitost se nachází 6 min od Čáslavi, 2 min od Ronova nad Doubravou, 5 min od Železných hor, 15 min od Kutné Hory a 55 min od Prahy.

Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost MŠ, ZŠ, obchod, dětský lékař, praktický lékař, veterinární klinika, autobusová a železniční doprava.

Okolí je plné krásné přírody a turisticky zajímavých míst, zámek Žleby, Železné hory, Kutná Hora, Seč, hrady, zámky, muzea.

Ideální místo pro bydlení či rekreaci, nemovitost je k dispozici včetně vnitřního vybavení.

Doporučujeme s ohledem na hodnotu nemovitosti a lokalitu. V případě jakýchkoli dotazů nebo sjednání termínu prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žlebech.