Prodej bytu 2+1, Kadaň, Chomutovská, 54 m2 (ID: 1436302)

Chomutovská, Kadaň

2 160 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 10 294 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaChomutovská, Kadaň
ID03003
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná54 m2
Patro2.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti111 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep

Origo partneři v Kadani

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízím k prodeji útulný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a ploše 54,5 m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu na začátku ulice Chomutovské v Kadani. Byt se nachází v lukrativní lokalitě přímo uprostřed města, s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky.

Byt je vhodný jak k bydlení, tak i k investici. Jádro bytu prošlo rekonstrukcí, kdy původní umakartové jádro bylo nahrazeno zděným. Moderní rohová kuchyňská linka je vyrobena na míru a je vybavena spotřebiči, které v bytě zůstávají – plynovou varnou deskou, elektrickou troubou, myčkou a zánovní pračkou se sušičkou. Koupelna je nově obložena moderními obklady. V chodbě a ložnici zůstávají šatní skříně, a v případě zájmu může zůstat i manželská postel. Byt je vhodný pro rodinu, která využije praktické rozdělení pokojů posuvnými roletami, které rovněž zůstávají v bytě.

Byt je orientován na východ a západ, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den. Součástí bytu je také sklep. Za domem se nachází dětské hřiště, které je viditelné přímo z bytu. Zastávka MHD je vzdálena jen několik minut pěšky, stejně jako supermarkety, školy, školky, plavecký stadion, aquapark, cyklostezka a park.

Královské město Kadaň je velmi vyhledávanou lokalitou v regionu, s výbornou dostupností ke Klínovci, Božímu Daru a Německu, které jsou vzdáleny pouhých 40 minut jízdy autem.
Byt vyžaduje pouze drobné úpravy v hodnotě do 15 000 Kč, které zahrnují vymalování a případnou výměnu opotřebovaných podlahových krytin.

Pro více informací a sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Financování Vám velmi rádi též zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Kadani.