Prodej rodinného domu, Olomouc, Družstevní, 250 m2

Družstevní, Olomouc - Neředín

15 400 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 73 392 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlení9900
AdresaDružstevní, Olomouc - Neředín
ID00688
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti313 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Olomouci

Popis

Vážení klienti,
představujeme Vám k prodeji čtyřpodlažní rodinný dům se třemi bytovými jednotkami o dispozicích 5kk, 3kk a 1+1. Podlahová plocha domu je cca 250 m2 s garáží, terasou a vzrostlou zahradou s krytým bazénem. Řadový dům se nachází v klidné a velmi žádané lokalitě v městské části Neředín. Tato výjimečná lokalita, s výbornou dostupností do centra, přináší navíc také rychlý výjezd na dálnici a možnost prožívat volný čas v příjemném klidném prostředí.

V přízemí se nachází suterénní bytová jednotka 1+1, dále prostorná garáž a sklep.

V 1NP se nachází část jednotky 5kk: zádveří; koupelna s wc; hlavní chodba, na které najdeme schody do 2NP a vstup do obývacího pokoje s kuchyní, ze kterého je přímý vstup na zahradu s terasou a krytým bazénem. Dominantou v 1NP je luxusní kuchyně německé značky Nolte.

V 2NP se nachází druhá část 5kk: 4 neprůchozí ložnice (2 větší a 2 menší), chodba, koupelna a samostatné wc.

V 3NP se nachází podkrovní byt 3kk: 2 neprůchozí pokoje, kuchyně, koupelna a wc, podkrovní byt má sdílené schodiště s jednotkou 5kk.

Dům se aktuálně pronajímá kompletně zařízený. V podkroví jsou dva studenti, v suterénu 1 nájemník a v domě v 1N a 2NP rodina s dětmi. Nájemníci mají 3 měsíční výpovědní lhůtu.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci.