Prodej chaty, Ondřejov, 17 m2

Ondřejov

220 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 1 048 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOndřejov
IDN00189
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná17 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti17 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ondřejově

Popis

Pokud hledáte malou chatu jako zázemí při útěku do lesa před stále se zrychlujícím životním tempem, zbystřete. K nejbližšímu obydlí je to 80 metrů přes les vzdušnou čarou, k nejbližší zpevněné cestě je to 60 metrů přes les vzdušnou čarou. Zde opravdu za celý den nepotkáte jiné lidi. Klid a soukromí je tady 10 bodů z 10.

Předmětem koupě je ideální spoluvlastnický podíl 1/2 na chatě s číslem evidenčním zapsané v katastru nemovitostí. Dobrou zprávou však je, že se prakticky jedná o 2 nezávislé chaty oddělené zdí, tj. se 2 nezávislými vstupy, každá se svými kamny a komínem. Každý ze 2 spoluvlastníků tedy užívá svou chatu - na Vás připadá chata o vnitřní ploše 17,4 m2 (5,8 metru na délku a 3 metry na šířku). Chata stojí na lesním pozemku (45 m2) jiného soukromého vlastníka. Jeho požadavkem je, aby okolí chaty byl co nejvíce les.

Dva metry od chaty je funkční studna s pumpou na užitkovou vodu a také do země zapuštěný bazén (3 krát 2 metry), na fotce přikrytý - kvůli lesní zvěři. Do chaty i před chatu je zavedena elektřina (230/380 V), chaty mají podružné elektroměry. Topení kamny na tuhá paliva. WC je suché.

Chata nebyla pár let užívána, tedy bude potřeba přiložit ruku k dílu a leccos vyklidit a/nebo si opravit, abyste si naplno mohli užívat všech benefitů, především klidu a soukromí. Telefonní signál je tu skvělý, avšak toto místo nabádá k tomu si telefon úplně vypnout.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Ondřejově (okr. Praha-východ).