Prodej chaty, Nižbor, 73 m2

Nižbor

2 250 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 10 723 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNižbor
ID00004
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná73 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti715 m2

Origo partneři v Nižboru

Popis

Nabízíme k prodeji rekreační chatu v chatové oblasti v obci Nižbor, část Žloukovice - Červánek, okres Beroun. Chata se nachází na pravém břehu Berounky po směru toku řeky.
Nižbor a Žloukovice jsou vyhlášenou chatařskou oblastí, s dlouholetou tradicí, ve které jsou po generace udržované dobré sousedské vztahy.
Na snímku z katastru nemovitostí je patrné, že jde o oblast hlubokých lesů, které nabízí možnost turistiky, cykloturistiky, houbaření, romantických procházek a relaxace. Blízkost řeky Berounky vás může inspirovat k rybolovu a výletům na lodi.

Pozemek, na kterém chata stojí je přibližně čtvercový, o ploše 715 m2, chata je obdélníková, má plochu 73 m2.

Chata je celodřevěná. Po celé její délce je terasa. Je rozdělená na 4 místnosti (cca 3,8 x 2,6 m), každá místnost má vlastní vstup z terasy. Jedna místnost je využívaná jako kuchyň, vařit lze na elektrickém vařiči nebo na kamnech na tuhá paliva. Stojí na betonovém základu, má dřevěnou podlahu. Do chaty je zavedená elektřina (230 V), WC je suché, odpadní voda z chaty vytéká trativodem. Chata má komín s možností připojení kamen na tuhá paliva. Pozemek je nově oplocený.

Chaty v celé oblasti jsou připojeny na lokální vodovod, který se zprovozňuje na velikonoce a vypouští na sv. Martina.

Nákupy jsou možné v sousedních vesnicích Žloukovice, Nižbor.

Další informace získáte u makléře. V případě potřeby zprostředkujeme hypotéku. Zveme vás na prohlídku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Nižboru.