Prodej bytu 3+1, Nový Bor, Alšova, 67 m2 (ID: 1436649)

Alšova, Nový Bor

3 250 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, cena k jednání
Hypotéka od 15 489 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaAlšova, Nový Bor
IDN50506
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Představuji Vám jedinečnou příležitost k nákupu zajímavého a prostorného bytu 3+1 o velikosti 67 m2, který se nachází v klidné okrajové části sídliště v Novém Boru. Tento byt je ideálním domovem pro rodiny hledající pohodlné a bezpečné bydlení, stejně jako pro investory hledající výhodnou příležitost.


Perfektní dispozice a vybavení: Byt se nachází v prvním patře pětipatrového domu. Praktické rozložení místností poskytuje dostatek prostoru pro každodenní život a relaxaci. K bytu náleží lodžie, která je jako stvořená pro ranní kávu s výhledem do zeleně.


Částečná rekonstrukce - ihned k nastěhování: Byt je ve skvělém stavu po částečné rekonstrukci, což znamená, že se můžete ihned nastěhovat nebo jej přizpůsobit vlastním představám. Nespornou výhodou je i sklepní kóje, která nabízí další úložný prostor.


Klidná lokalita s veškerou vybaveností: Byt je situován na okraji sídliště, což zajišťuje klidné a tiché prostředí, ideální pro rodiny s dětmi. V bezprostřední blízkosti najdete školy, školky, obchody a zdravotnická zařízení, takže budete mít vše potřebné na dosah ruky.


Skvělá investiční příležitost: Díky oblíbené lokalitě a atraktivní dispozici je tento byt také výbornou investicí s potenciálem pro stabilní příjem z pronájmu. Možnost parkování přímo před domem je pak už jen třešničkou na dortu.


Tento byt je jedinečnou příležitostí, která se na trhu neobjevuje každý den. Nemovitost vřele doporučuji. Pro více informací a možnosti domluvení termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Novém Boru.