Prodej bytu 3+1, Havířov, Konzumní, 70 m2

Konzumní, Havířov

1 800 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 8 578 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKonzumní, Havířov
ID00068
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná70 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Lodžie

Origo partneři v Havířově

Popis

Máte rádi krásné výhledy-panoramata? Chcete odpočívat ve 4,5 m2 velké, zasklené lodžii a kochat se pohledem na Beskydy? Totéž ze všech ostatních prosvětlených místností? Pěkný, udržovaný byt 3+1 v klidném prostředí se všemi dostupnými službami je pro Vás aktuálně k dispozici na ulici Konzumní. Můžete se nastěhovat a pohodlně bydlet, případně si postupně svůj domov přetvářet k obrazu svému anebo celý byt dle svých představ zrekonstruovat. Výhodou lokality je dostatek parkovacích míst v blízkosti domu, spoustu zeleně, klidné prostředí a spousty možností procházek do přírody. Taktéž je v docházkové blízkosti škola, školka, restaurace, sportoviště a další služby občanské vybavenosti.

Místnosti, včetně předsíně jsou rozlehlé s dostatkem světla. Dispoziční řešení bytu je praktické, kdy 2 pokoje jsou neprůchozí, čímž vytváří dostatek soukromí (pokoj/pracovna, ložnice).

Byt je v opravdu velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému užívání. Kuchyně je vybavena myčkou Bosch, plynovým sporákem a troubou Bosch a také praktickou spíží. V koupelně je zachovalá vana, praktické zděné poličky, osvětlení, zrcadlo a pračka Bosch. Všechny prostory bytu jsou funkční a čisté. Úžasný výhled je také z ložnice, chcete-li pokoje, viz. obrázek s otevřeným oknem. V předsíni je dlažba a v ostatních místnostech plovoucí podlahy. Lodžie má aktuálně provedený servis zasklení, tedy lze okna lodžie velmi pohodlně dle vlastní potřeby nastavovat.

Součástí bytu je také velmi praktická komora s regály, kterou můžete dle libosti využít jako malou dílničku, počítačový kout, druhou spíž apod.

Původní majitel byl fanda do zabezpečení, tak i když k tomu není důvod, byt i sklep máte velmi nadstandardně zabezpečen. Je to spíše zábavný benefit tohoto bytu, ale třeba si potrpíte na absolutní bezpečí, čímž je tento váš požadavek zcela splněn.

Díky družstevnímu vlastnictví je dům velmi dobře udržovaný, vybavený kamerovým systémem, čistými sklepními prostory a energeticky úsporný s hodnocením B.

Rozměry pokojů:
Obývací pokoj: 17,39 m2
Pokoj: 11,86 m2
Ložnice: 8,01 m2
Koupelna: 3,39 m2
Kuchyň: 8,22 m2
WC: 1,03 m2
Předsíň: 11,14 m2
Lodžie: 4,50 m2
Sklepní kóje: 2,10 m2
Komora: 1,94 m2

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Havířově.