Prodej rodinného domu, Hlučín, Rovniny, 121 m2

Rovniny, Hlučín

7 900 000 Kč
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRovniny, Hlučín
ID344-NP00233
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná121 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy98 m2
Plocha nemovitosti265 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Hlučíně

Popis

Hledáte klidné a pohodlné bydlení se zahradou tak akorát na gril a bazén? V tom případě mám přesně pro Vás rodinný dům v dvojdomě na okraji města Hlučín, na ul. Rovniny. V okolí domu je plno zeleně a stromů vhodných k uklidňujícím procházkám.

V přízemí domu je garáž o výměře cca 20 m², kde se vejde nejen auto, ale i spousta pracovního nářadí. U zádveří je toaleta s umyvadlem. Velmi prostorný obývací pokoj s jídelnou má východ do zahrady, kde lze v příjemném stínu pod markýzou posedět s rodinou i přáteli. Dále je v I. NP obdélníková kuchyň, komora/tech. místnost a schodiště do II. NP s úložným prostorem.

V II. NP jsou dva dětské pokoje s výstupem na lodžii o výměře cca 2 m² a dále velká ložnice s šatnou a rozměrná koupelna s 2 umyvadly, vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem (vše viz přiložené půdorysy). Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem. Na zahradě je bazén o průměru 3 m. Na prostranství před domem je dostatek místa k parkování.

Součástí prodeje je i podíl 1/6 na dvou pozemcích se zámkovou dlažbou před domem o celkové výměře 947 m², kde je umístěna i kalová čerpací stanice. Od domu je cca 150 m zastávka autobusu, dobrá je dostupnost jak do Ostravy, tak i do Opavy. PENB se momentálně vyhotovuje.

Pokud máte zájem o prohlídku této exkluzivní nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Jsem tu pro vás, abych vám poskytla veškeré potřebné informace a domluvila si s vámi termín prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hlučíně.