Prodej komerční, Vělopolí, 240 m2

Vělopolí

9 290 000 Kč

Cena včetně advokátní úschovy kupní ceny a zprostředkovatelské provize.
Hypotéka od 44 273 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaVělopolí
ID344-NP00232
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná240 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy334 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Vělopolí

Popis

K prodeji exkluzivně nabízíme samostatně stojící funkčně propojené dva zděné objekty: saunu a rodinný dům, nacházející se na okraji obce Vělopolí u Českého Těšína https://www.velopoli.cz/

Objekt sauny (známý jako „Sauna Lipka“) se sedlovou střechou je jednopodlažní stavbou zkolaudovanou jako stavba občanského vybavení (2002).
V 1. NP se nachází pobytová zóna tzv. pohodárna s toaletami, kuchyňkou, skladem a průchodem do spojovacího krčku k rodinnému domu. Z východní části je vstup do sauny s technickou místností a bazénem napojeným na saunu. Primární vytápění lokálními teplovzdušnými kamny.
Stavební konstrukce jsou původní. V průběhu posledních let byla částečně revitalizována elektroinstalace, proběhlo zateplení stropu foukanou tepelnou izolací, úprava podlahy s nášlapnou vrstvou ve formě dlažby. Byla instalována ČOV a přistavěn spojovací krček s RD.

Rodinný dům se sedlovou střechou je podsklepený, se dvěma nadzemními podlažími (obytné podkroví) a suterénem, zkolaudovaný jako rodinný dům (1997).
Bytová zóna se nachází v 1. NP a 2. NP, kde se za zádveřím nachází obývací pokoj s kuchyní, koupelnou, jídelnou a zimní zahradou. Z bývalé garáže je vytvořena pracovna se samostatným vstupem. Za pracovnou je vybudovaný malý pokoj s kuchyňkou a samostatným vstupem (apartmán). V 2. NP je klidová zóna s ložnicemi, pokojem a sociálním zázemím se sprchou a toaletou. V suterénu se nachází sklepní skladové prostory a technické zázemí s akumulační nádrží a akumulačním ohřívačem vody. Primární ústřední vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem vzduch/voda.
Stavební konstrukce jsou původní z doby výstavby. V průběhu roku 2010 bylo realizováno zateplení fasády, byla vyměněna některá dřevěná okna za plastová s tepelně izolačním dvojsklem a částečně změněna dispozice. V r. 2020 instalována ČOV a nově instalováno lokální topidlo TČ vzduch/vzduch v pracovně.

Objekty jsou samostatně napojeny přípojkou elektro a samostatně napojeny dvěma přípojkami na veřejný vodovod pitné vody. Likvidace splaškové kanalizace probíhá ve dvou instalovaných ČOV.

mimo jiné lze nemovitost využít jako sídlo firmy se zázemím pro zaměstnance, nebo penzion se saunou a ochlazovacím bazénem...
Vynikající poloha i dopravní dostupnost. Dostatek parkovacích míst u objektu.

Pro podrobnější informace o nemovitosti, nebo pro domluvení přesného termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena včetně advokátní úschovy kupní ceny a zprostředkovatelské provize.
V případě vícero zájemců, bude nemovitost prodána formou AUKCE a majitelé upřednostní nejlepší obdrženou nabídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních v Vělopolí.