Prodej rodinného domu, Litovel, 150 m2

Litovel

8 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 653 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLitovel
ID23693
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy101 m2
Plocha nemovitosti1013 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynIndividuální, Plynovod
OdpadVeřejná kanalizace, ČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Litovli

Popis

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout rodinný dům v obci  Litovel - Rozvadovice . Jedná se o zděný , přízemní dům se sedlovou střechou a obytným podkrovím.
Nemovitost má dispozice-6+1, 1NP- Obývací pokoj, ložnice, pracovna, kuchyně, technická místnost, garáž, dílna, koupelna, WC.
V podkroví jsou tři pokoje a koupelna s wc. Za domem je malebná zahrada.
Nemovitost byla kolaudována v roce 2003- elektroinstalace v mědi, střecha-pálená taška glazurovaná , rozvody vody v plastu, vyvložkovaný komín , nová okna plast, nemovitost zateplena, zateplení střechy. Nízké provozní náklady - cca 2500 Kč měsíčně.
Dům je napojen na elektřinu, plyn a obecní vodu . Odpad je řešen kanalizací. Na pozemku je studna .Topení je zajištěno ústředním plynovým kotlem a krbovými kamny s výměníkem.
Nemovitost disponuje nádhernou zahradou s dostatkem soukromí. Nádherné prostředí vám nabízí ideální místo pro vaši rodinu k odpočinku.
Nemovitost se nachází v klidné lokalitě na kraji obce . Okolí je bohaté na přírodní krásy a možnosti pro venkovní aktivity.
Výborná investiční příležitost. Nemovitost je možno financovat pomocí hypotéky s úrokovou sazbou již od 5,1%, kterou vám v případě zájmu zdarma vyřídíme. Nezávazná a bezplatná konzultace s naším specialistou. Pokud jste zaujati tímto rodinným domem a rádi byste si jej prohlédli, neváhejte mne kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Litovli.