Prodej rodinného domu, Herink, Dlouhá, 143 m2

Dlouhá, Herink

16 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDlouhá, Herink
ID0253-NP01969
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná143 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha143 m2
Plocha nemovitosti907 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Herinku

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům postavený v roce 2015, s dispozicí 3+kk, s garáží, o celkové užitné ploše 143 m2, s dvěma koupelnami, s velkou zastřešenou terasou s vířivkou.
Dům stojí na rovinaté parcele 907 m2.
Jednopodlažní dům je díky promyšlené koncepci, nadstandardním materiálům a vybavení velmi komfortní a elegantní.
Kvalitní materiály použité při stavbě domu umožnily jeho zařazení do energetické třídy B – velmi úsporná.
Interiér domu tvoří vstupní předsíň, na kterou navazuje chodba se vstupem do obývací haly, samostatného pokoje a koupelny s toaletou. Z předsíně je také vstup do místnosti s domácí saunou a do garáže. Na obývací halu navazuje prostorná moderní kuchyň a obývací pokoj. U kuchyně je k dispozici také samostatná praktická spíž. Z haly je vstup do ložnice, s další samostatnou koupelnou s toaletou a prostornou šatnou. Z haly je také vstup na zastřešenou terasu s grilem, jídelnou, odpočinkovou částí a vířivkou.
Dům je klimatizován a v zimě vytápěn třemi tepelnými čerpadly vzduch-vzduch. V celém domě je také instalován systém podlahového vytápění. Další alternativou topení jsou moderní krbová kamna.
Z terasy je výhled na nádherné zahradní jezírko a pečlivě udržovanou zahradu. Na zahradě je i praktický skleník a dva zahradní domky pro uschování zahradní techniky. Kromě garáže pro jedno auto je u domu také kryté stání pro další dvě auta.
V obci je nová mateřská škola, sportovní hřiště a prodejna potravin, další občanská vybavenost je v okolních městech a obcích. Nákupní zóna Průhonice-Čestlice je vzdálena pouhé 4 km.
Praha je výborně dostupná autem po dálnici D1 a Pražském okruhu, nebo autobusy PID. Součástí ceny je nabídka bezplatného zprostředkování financování a právní servis.
Pro bližší informace a prohlídku kontaktujte makléře nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Herinku.