Prodej nízkoenergetického domu, Racková, 167 m2

Racková

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRacková
ID14163
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná167 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti985 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti1 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Ostatní
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Rackové

Popis

Hledáte novostavbu v blízkosti Zlína, chcete si zvolit materiály, které se líbí jen vám, a zároveň chcete bydlet během pár měsíců?

Máme pro vás řešení!

Jedná se o novostavbu rodinného domu v Rackové, kde se právě dokončuje stavba.

Rodinný dům může být dispozičně řešen jako 4+kk s dvougaráží, 5+kk s jednou garáží nebo 6+kk bez garáže, ale i tak vám zůstane parkovací stání.

Exteriér domu bude dokončen podle materiálového standardu a interiér čeká pouze na vás, můžete si ho uzpůsobit přesně podle svých představ.

Můžete si zvolit typ a barvu podlah, barvu dveří a zárubní, barvu obkladů v koupelně, sanitární techniku, vymalování a mnoho dalšího.

Výběr materiálů je v rámci standardu bez navýšení inzerované ceny, po dohodě si však můžete vybrat i cokoliv podle svých preferencí.

Dům se dispozičně skládá z prostorného obývacího pokoje propojeného s kuchyní. Elegantní koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem i WC, dále zde najdeme 3 až 5 ložnic, samostatné WC a technickou místnost. A pokud nebudete chtít 1 až 2 pokoje, můžete mít prostornou garáž pro dva automobily.

Novostavba je postavena ve vysokém materiálovém standardu. Nosné zdivo domu je postaveno z Ytongu tl. 300 mm, zatepleno polystyrenem tl. 150 mm. Použita jsou plastová sedmikomorová okna s trojsklem v barvě antracit/bílá, venkovní žaluzie jsou hliníkové Z-90 se zapuštěnými vodicími lištami v barvě antracit. Vytápění je řešeno pomocí tepelného čerpadla od společnosti FUJITSU WATERSTAGE a vodovodního podlahového vytápění Active Elements. Dále je zde komín pro krbovou vložku nebo kamna, dveře od společnosti Sapeli, koupelna od Ptáčka, rigidní vinylová podlaha s pevným jádrem od společnosti V-podlahy a mnoho dalšího.

Při osobní prohlídce vám ukážeme dokončený vzorový dům pro lepší představu.

Další benefity tohoto domu zahrnují nádherný výhled a prostorný pozemek o rozloze 985 m2, pohodlné parkování v garáži pro dvě auta a místo pro další 2–3 auta před garáží.

Případně si můžete vybrat dům s jinou polohou a dispozicí.

Pokud hledáte moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra, tento dům je pro vás tou správnou volbou.

Rádi vám také pomůžeme s vyřízením výhodné hypotéky.

Zveme vás tímto na osobní prohlídku nemovitosti. Eduard Diakov & Roman Krist. Dáme Domov

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Rackové.