Prodej bytu 2+1, Praha - Karlín, Vítkova, 86 m2

Vítkova, Praha 8 - Karlín

Cena na vyžádání

cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVítkova, Praha 8 - Karlín
ID0020-NP09381
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná86 m2
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 2+1 o výměře 86,9 m² v družstevním vlastnictví, situovaný na prestižní adrese Vítkova 350/34 v pulzujícím Karlíně.

Tento velkorysý byt se nachází v 5. patře dobře udržovaného zděného domu s výtahem, s okny orientovanými na východní i západní stranu, díky čemuž je byt celý den zalitý světlem. Přístup k bytu vede přes specifickou pavlač s výhledem do tichého vnitrobloku.

Po vstupu do bytu vás přivítá velká předsíň, ze které se dostanete do všech hlavních místností: kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, komory a koupelny s toaletou. Kuchyně s východní orientací nabízí dostatek prostoru pro jídelní kout a praktickou špíž. Obývací pokoj a ložnice se západní orientací jsou díky velkým oknům nádherně světlé a vzdušné.

Byt si uchovává svůj půvab díky vysokým stropům, zachovalé parketové podlaze a zánovním špaletovým oknům, které dotvářejí útulnou atmosféru. Celý dům včetně pavlačí, původního schodiště a výtahu si udržuje svůj jedinečný charakter a přináší pocit autentického bydlení v prestižní lokalitě.

Dynamická lokalita Karlína Karlín je jednou z nejvyhledávanějších čtvrtí v Praze, která kombinuje klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností. V těsné blízkosti najdete obchody, trendy restaurace, školy i zdravotnická zařízení. Skvělá dopravní dostupnost je zajištěna nedalekou stanicí metra Křižíkova, tramvajemi a autobusovými linkami, a také rychlým napojením na hlavní silniční tahy. Karlín navíc nabízí množství kulturních center a sportovních zařízení, ideálních pro relaxaci i aktivní životní styl.

Tento byt je perfektní volbou pro ty, kteří touží po moderním a komfortním bydlení v jedné z nejživějších a nejžádanějších lokalit Prahy
Vícero informací i podrobnosti o výši anuity jsou na dotaz u makléře nabídky.
S financováním poradíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 8.