Pronájem kanceláře, Praha - Hostivař, U továren, 75 m2

U továren, Praha 10, Hostivař

165 Kč
/za metr čtvereční / měsíc
+ energie a služby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaU továren, Praha 10, Hostivař
ID2532
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná75 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti35 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
DopravaVlak, Silnice, MHD
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme celek pod uzavřením 75 m2 ......... 2x velká kancelář + archiv + vstupní chodba..
Nájemné 165,-Kč/m2/měsíc
El.energie dle vlastní spotřeby.

Kanceláře jsou místěny v administrativní budově s osobním výtahem o nosnosti 320 Kg.. Budova je součástí uzavřeného a střeženého areálu, který se nachází v blízkosti hlavní komunikace na Praze 10 Hostivaři napojené na Jižní spojku.

Prostory jsou ve vícepatrové, zděné, vytápěné budově pro pojené centrálním schodištěm. Výška stropu 2,8 m. Osvětlení el. zářivkové, okna vybavená žaluziemi, zavedené tel. linky a možností vysokorychlostního internetu. Vytápění zajištěno centrální plynové. Budova je vybavena osobním výtahem.

Při pronájmu kancelářských ploch je možný též pronájem parkovacích míst. Prostory po rekonstrukci, nájem je možný Ihned !

V areálu je stravovací zařízení jídelna + kantýna.

ARCHA - průmyslová kancelář ( Praha, Beroun )
E-mail: archa.sklady@seznam.cz
Mobil: 608 827 778
www.archacs.cz

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!