Prodej bytu 1+1, Orlová, Masarykova třída, 42 m2

Masarykova třída, Orlová

1 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, právních služeb a úschovy fin.prostředků
Hypotéka od 6 148 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMasarykova třída, Orlová
ID0130-NP03350
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná42 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha42 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Orlové

Popis

Exkluzivně nabízíme ke koupi družstevní byt o dispozici 1+1 s balkonem na ulici Masarykova třída, v samém centru města Orlová-Lutyně.
Byt se nachází ve 3.nadzemním podlaží (z celk. 8NP) bytového domu, který prošel revitalizací mezi r.2008-2010 (zateplení fasády, plastová okna s izolačními 2-skly, balkony, vchody do objektu, stupačky a odpady v plastu, střecha a spol.prostory). Budova má průkaz PENB kat. "C - úsporná" (dle vyhl.78/2013 Sb.).
Byt je po rekonstrukci z přelomu r.2023-2024: rekonstrukce bytového jádra - ker.obklady a dlažba, nová sanita; elektřina v mědi v části bytu, voda a odpady v plastu, lino v předsíni a kuchyni, v obývacím pokoji koberec, nové bezpečnostní vstupní dveře(bezp.třída 4, dle EN16034:2014).
Dále štukové omítky a výmalba, balkon ker.dlažba a položený Grenadeck + ochranná PE zástěna, sítě proti hmyzu v oknech.
K bytu dále náleží sklepní kóje.
Výborná občanská vybavenost: škola a školka přímo u domu, nám.28 října 3min. chůze, sportovní hřiště, pošta a další obchody a služby, Nemocnice s poliklinikou, SŠ&SOU a gymnázium, Kulturní dům, Dům dětí a mládeže, blízký Lesopark atd.), a dopravní dostupnost (zastávky autobusu MHD a příměstské dopravy přímo u domu); dálnice D1 EXIT 361 autem 20min., dostupnost do měst: Ostrava 15min., Havířov 15min., Karviná 19min.
Po dohodě s prodávajícím je možná i výměna bytu, za byt 2+1 nebo 3+1, v lokalitě Orlová, s případným finančním vyrovnáním.
Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Zdarma zajistíme financování této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Orlové.