Prodej pozemku pro bydlení, Vyšehořovice, 919 m2 (ID: 1437669)

Vyšehořovice

6 190 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 500 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVyšehořovice
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti919 m2

Origo partneři v Vyšehořovicích

Popis

Prodej krásného stavebního pozemku východně od Prahy se stavebním povolením, projektem výstavby RD 5+kk s dvojgaráží, 15 min autem na metro B, pod dálnici D11.


* Finální cena pozemku se skládá ze dvou částek a sice ceny samotného pozemku + ceny za stavební připravenost.

Pozemek se bude prodávat se stavební připraveností v rozsahu (základová deska, kompletní zajištění inženýrských sítí. Zhotovené jsou i opěrné zdi a plot kolem pozemku včetně terénních úprav.

Vytápění domu bude zajištěno tepelným čerpadlem a řešení domu vyhovuje pro vydání štítku energetické náročnosti třídy B.


Kupující samozřejmě může realizovat změnu stavby před dokončením dle vlastních představ. Na výstavbu RD je vydano pravomocné stavební povoleni.



* Finální cena: 6.190.000,- Kč (Nejvyšší nabídce)

Pozemek se bude prodávat se základovou deskou, funkční studnou, elektro přípojkou, opěrných zdí a plotu kolem pozemku a terénních úprav v nově vzniklém developerském projektu „Miracle view“, které se nachází v obci Vyšehořovice – Praha východ.


Pozemek o celkové výměře 919m2 (830m2 výměra stavebního pozemku + 89m2 podíl na příjezdové komunikaci k pozemku),označen v projektu jako pozemek (B) v malé uzavřené rezidenční čtvrti čtyř rodinných domů, se nachází blízko centrální části obce Vyšehořovice, avšak v přímém sousedství krásného přírodního údolí „U skal“ s nádherným výhledem, které je zařazeno na seznam přírodních památek.

Toto krásné rezidenční místo nabízí nádherný výhled do širokého údolí s krásnou místní zalesněnou krajinou.


Přístup na pozemek přímo z obecní komunikace v majetku obce Vyšehořovice.


Každý rodinný dům je navržen jako nepodsklepený RD s 1.NP a obytným podkrovím, dispozičně řešen jako 5+kk s dvougaráží. Celková užitná plocha domu včetně garáže (dům:179,garáž:44) 223m2.


Obec Vyšehořovice má skvělé dopravní napojení na dálnici D11 směr Praha, či Hradec Králové, Poděbrady, Pardubice a také na Mladou Boleslav.

Tento rezidenční projekt nabízí naprosto klidné, harmonické venkovské bydlení v souladu s okolní přírodou v těsné blízkosti Prahy. Občanská vybavenost je dostupná v obci a v dojezdové vzdálenosti 5min autem.


* Zajistíme Vám vyřízení hypotečního úvěru k financování koupě a stavby RD i za současné situace na finančním trhu.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vyšehořovicích.