Prodej rodinného domu, Soběslav, Jirsíkova, 157 m2

Jirsíkova, Soběslav

3 500 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 16 680 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJirsíkova, Soběslav
ID26818
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná157 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti335 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Soběslavi

Popis

Prostorný rodinný dům s velkým potenciálem v klidné lokalitě

Nabízíme vám ke koupi rodinný dům o celkové obytné ploše 157 m2 s dispozicí 4+1. Tento dům nabízí dostatek prostoru pro rodinu, investiční projekt nebo komerční využití.

Dispozice a technický stav:

Hlavní obytné prostory zahrnují čtyři pokoje a prostornou kuchyň.
K dispozici je velká vstupní chodba, praktická komora a menší sklep ideální pro uskladnění potravin či nářadí.
Celková plocha pozemku činí 334 m2, z toho nádvoří zabírá 122 m2. Na nádvoří se nachází studna a několik dřevěných přístřešků, které doporučujeme odstranit, čímž vznikne další využitelný prostor.
Možnosti rozšíření a rekonstrukce:

Z nádvoří je přístup na půdu, kde lze realizovat půdní vestavbu, a zvýšit tak obytnou plochu nebo dokonce zvednout střechu, čímž získáte ještě více prostoru.
Dům je vhodný nejen pro rekonstrukci na moderní rodinné bydlení, ale nabízí také skvělý potenciál pro přestavbu na penzion či rozdělení na několik bytových jednotek.
Inženýrské sítě:

Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.
Plyn je k dispozici v ulici, ale není zaveden do domu, což umožňuje případnou instalaci plynového vytápění podle vašich potřeb.
Vytápění a ohřev vody:

Vytápění bylo řešeno kotlem na tuhá paliva a přímotopy, ohřev vody zajišťuje bojler.
Stav a rekonstrukce:

Dům je připraven ke kompletní rekonstrukci, která vám dává jedinečnou příležitost vytvořit si bydlení nebo komerční prostory přesně podle vašich snů a požadavků.
Tento dům nabízí skvělou základnu pro vytvoření moderního a komfortního bydlení, penzionu nebo investičního projektu s několika bytovými jednotkami v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvhodnější a nejvýhodnější nabídky a kupujícího podle vlastních kritérií.

Těším se na setkání s Vámi.

Petr Kopačka, realitní makléř

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Soběslavi.