Prodej rodinného domu, Los Imbernones, Murcia, Španělsko, 80 m2 (ID: 1437879)

Los Imbernones, Murcia, Španělsko

8 500 000 Kč

Parametry domu

AdresaLos Imbernones, Murcia, Španělsko
ID292-NP00435
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná80 m2
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy40 m2
Plocha nemovitosti80 m2

Origo partneři

Popis

Mám pro vás nabídku novostavby domu v San Pedro Del Pinatar na slunné Costa Blanca. Tento dům byl postaven v roce 2022 a nabízí luxusní vybavení a moderní architekturu. Dům má samostatný pozemek s velkým bazénem, který je ideální pro odpočinek a relaxaci.

Při vstupu do domu se ocitnete v prostorné hale, která vede do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Obývací pokoj je velmi prostorný a světlý, s velkými francouzskými okny, které umožňují dostatek přirozeného světla. Kuchyňský kout je plně vybaven moderním zařízením, takže budete mít vše, co potřebujete pro vaše vaření.

V přízemí se dále nachází prostorná ložnice, kde si můžete odpočinout a relaxovat. Součástí přízemí je také moderní koupelna se sprchou a toaletou. Technická místnost s pračkou a sušičkou je také k dispozici pro snadné skladování věcí.

První patro domu nabízí dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, které nabízejí dostatek soukromí a pohodlí. Z jedné ložnice je přístup na terasu s výhledem na okolní krajinu. Tato terasa je ideální pro relaxaci a odpočinek s rodinou nebo přáteli.

Dům se nachází v krásném městě San Pedro Del Pinatar, které je vynikající pro své písečné pláže, malé útulné restaurace a klidné prostředí. Nachází se v blízkosti mnoha turistických atrakcí, jako jsou národní parky, Přírodní rezervace Las Salina, historická města a památky. Dále léčebné bahno. Specifické klimatické podmínky, vysoký počet slunečních dní během roku a vysoká salinita vody umožňují ukládání léčivého bahna v laguně Mar Menor již po staletí. I vy si tady můžete vyzkoušet zdarma blahodárné účinky tohoto bahna, které se nanáší na tělo pomocí špachtle nebo rukou přímo ze dna laguny. Tato přírodní léčba se jmenuje talasoterapie a je uznávanou metodou využívající moře a jeho bohatství k léčení lidského těla. Tyto bahenní koupele mají velmi prospěšné vlastnosti především na revmatické a kožní onemocnění (vyrážky a akné).

Tato novostavba domu v San Pedro Del Pinatar je skvělou investicí pro ty, kteří hledají moderní, prostorný a luxusní dům na slunné Costa Blanca.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.