Prodej vily, Nový Vestec, Dr. J. B. Foerstera, 143 m2

Dr. J. B. Foerstera, Nový Vestec

10 290 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK
Hypotéka od 49 039 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDr. J. B. Foerstera, Nový Vestec
ID00122
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná143 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1264 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Novém Vestci

Popis

Znáte ty místa, na které když přijdete, řeknete si „to je ono“? Místa, která Vás doslova uchvátí a řeknete si, „tak tady chci žít“?!.
Tohle je přesně to místo! Místo pro život, místo, kde spojíte bydlení s přírodou, sportovním vyžitím a dostupnou kompletní občanskou vybaveností.
Nabízím nádherný pozemek s funkcionalistickou vilou z 30tých let. Pozemek delšího obdélníkového tvaru o výměře 1264 m2, se vzrostlými stromy a co hlavně, s přímým přístupem k řece Jizeře.
Dům je patrový, s dispozicí 3+1, s celkovou plochou 143 m2, udržovaný, nicméně určen k rekonstrukci.

V přízemí domu je WC, kuchyň a potenciální ložnice s výhledem a vstupem do zahrady. V patře domu je koupelna s vanou a WC, přístupná z chodby i z jednoho z pokojů. Pokoje v patře mají shodně 16 m2 přičemž z jednoho pokoje je vstup na terasu s nádherným výhledem do zahrady.
Dům je částečně podsklepený (cca 20 m2), napojený na kanalizaci, vodovod. Teplo a teplá voda přes el. bojler umístěný v garáží domu.
Nový Vestec je malebná obec nacházející se v okrese Praha-východ, pouhých 3,5 km východně od Staré Boleslavi/Brandýsa nad Labem, a nabízí klidné bydlení v blízkosti přírody. Tato lokalita je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají únik od městského ruchu, a poskytuje skvělou kombinaci přírodního prostředí, možností sportovních aktivit a dostupnosti městské vybavenosti.

Nový Vestec je malebná obec nacházející se v okrese Praha-východ, pouhých 3,5 km východně od Staré Boleslavi/Brandýsa nad Labem, a nabízí klidné bydlení v blízkosti přírody. Tato lokalita je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají únik od městského ruchu, a poskytuje skvělou kombinaci přírodního prostředí, možností sportovních aktivit a dostupnosti městské vybavenosti.

Oblast je obklopena zelení a krásnými výhledy, což činí Nový Vestec ideálním místem pro ty, kteří preferují klidnější životní styl, aniž by se museli vzdát výhod městského života.
Dostupnost je výborná – Z Nového Vestce se snadno a rychle dostanete autem do Staré Boleslavi/Brandýsa n/Labem, cesta vám zabere cca 6 min. Kousek od domu je zastávka MHD s přímou linkou do Staré Boleslavi trvající pouhých 14 min.

Pokud byste si chtěli vyrazit na větší nákupy, za zábavou či do kina na Černý Most, cesta trvá cca 15-17 min autem.

Občanská vybavenost:
Kousek od domu v pěší vzdálenosti jsou místní potraviny. V Káraném je pošta, mateřská školka a několik restaurací a hospod.
V nedaleké Staré Boleslavi/Brandýse nad Labem pak najdete širokou škálu služeb, obchodů, restaurací a kulturního vyžití, mateřských či základních škol. (cca 6 min. od domu jízdy autem prodejna potravin Billa, Jysk atd)

Pojištění nemovitosti a hypotéka možná. S vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Novém Vestci.