Prodej rodinného domu, Němčice, 54 m2

Němčice

2 480 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně právních služeb a provize RK
Hypotéka od 11 819 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNěmčice
ID0059-NP07218
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná54 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha54 m2
Plocha nemovitosti75 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Němčicích

Popis

Dovoluji si Vám exklusivně nabídnout k prodeji dům v centru obce Němčice u Kolína. Dům byl kolaudován v roce 1950 a je o zastavěné ploše 74 m2 na pozemku o celkové výměře 1 079 m2.
Nemovitost je určena k celkové rekonstrukci nebo demontáži. Nový majitel si může postavit nový dům podle svých představ.
Součástí pozemku jsou stromy (švestka, hruška, třešeň, topol, vrba a tůje) a dřevěná kůlna se suchou toaletou.
V současnosti je dům napojen pouze na elektřinu. Na pozemku je studna s užitkovou vodou.
Další inženýrské sítě, jako obecní vodovod, kanalizace a plyn vedou silnicí před domem a je možnost vše napojit.
V obci funguje obchod se smíšeným zbožím a dvě pohostinská zařízení (Němčická hospůdka a Vigvam). Děti mohou dojíždět do mateřské i základní školy do nedalekých Býchor (2 km) Veškerá kompletní občanská vybavenost v Kolíně (10 km).
Je zde možnost využití pro děti a sportovní nadšence víceúčelový kurt.
Tato obec se nachází v krásném přírodním prostředí, obklopená zelenými lesy a rozlehlými loukami. Klidná atmosféra a malebná krajina činí z obce ideální místo pro ty, kteří touží po odpočinku a pohodě daleko od ruchu městského života.
Rádi Vám pomůžeme vyřídit financování.
Majitel má právo si vybrat zájemce na základě jim zvolených kritérií. Pokud bude více zájemců o koupi nemovitosti, bude se nemovitost prodávat formou aukce.
V případě zájmu o prohlídku nebo více informací mne kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Němčicích (okr. Kolín).