Pronájem kanceláře, Praha - Stodůlky, Za Mototechnou, 86 m2

Za Mototechnou, Praha 5 - Stodůlky

25 370 Kč
/za měsíc
včetně provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZa Mototechnou, Praha 5 - Stodůlky
ID01601
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná86 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Neplatíte Provizi.
Pronájem kancelářských prostor o rozloze 86 m², vše umístěné v nově vybudované budově na Praze 5 - Stodůlkách. Tyto prostory jsou umístěny ve druhém podlaží zbrusu nové budovy s výtahem. K dispozici je část patra o čtyřech menších kancelářích (cca 21m², 21,5m², 27m², 16,5m²). Vedle jsou skladové prostory, které je také možné pronajmout. Jejich rozloha je cca 2 x 290 m².

Prostory jsou vhodné pro 4 oddělené kanceláře.

K dispozici je také společné zázemí, které zahrnuje 3 vybavené kuchyňky, několik toalet, sprchový kout a chodby. Budova je bezbariérová a je vybavena prostorným výtahem a schodištěm.
Prostory jsou chráněny kamerovým systémem připojeným na PCO, jsou klimatizované a jsou vybaveny požárními čidly a nouzovými východy. Před budovou je vyhrazeno bezplatné parkování pro 11 vozidel, další parkovací místa na pozemku jsou k dispozici po dohodě. Prostory jsou vhodné pro administrativní činnosti. Na pozemku se nachází soukromá čerpací stanice, kterou je možné využívat.
Doprava je dostupná autobusem č. 168 od stanice metra Nemocnice Motol nebo Hůrka. Budova se nachází v blízkosti Rozvadovské spojky s dobrou dostupností na dálnice D5 a D6. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, další detaily či možnost virtuální prohlídky poskytneme zájemci individuálně.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!