Prodej bytu 3+1, Ústí nad Labem - Severní Terasa, Ježkova, 78 m2

Ježkova, Ústí nad Labem, Severní Terasa

2 690 000 Kč
Hypotéka od 12 820 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJežkova, Ústí nad Labem, Severní Terasa
ID7675
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná78 m2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti116 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Na prodej velmi pěkný byt v Ježkově ulici na sídlišti Dobětice.

Je o dispozici 3+1 a najdete ho v 1. nadzemním podlaží. Ale nebojte, je to zvýšené podlaží, takže odpovídá spíše prvnímu patru. Ušetříte si tak nohy a zároveň budete bezpečně vysoko. Celkově má byt necelých 79m². V rámci dispozici vás čekají tři samostatné ložnice, zděná koupelna s vanou a oddělenou toaletou, obývací pokoj a prostorná kuchyně, do které se vejde i jídelní stůl. Doporučuji ho všem, kteří chtějí bydlení na skvělém místě za dostupné peníze nebo hledají vhodný investiční byt na pronájem.

Aktuálně probíhá zateplení fasády. Současné náklady na fond oprav jsou do 2.200,- Kč/měsíčně.

V okolí najdete vše, co potřebujeme k životu. Školy, školky, zdravotní středisko, několik supermarketů, restaurace. Zastávka MHD je 2 minuty chůze od domu.

Pro více informací reagujte makléři nabídky a domluvte si prohlídku této nemovitosti. Budu se těšit.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Ústí nad Labem.