Prodej pozemku pro bydlení, Golčův Jeníkov, 2922 m2 (ID: 1439527)

Golčův Jeníkov

2 603 502 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a právních služeb
Hypotéka od 12 408 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaGolčův Jeníkov
ID097
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti2922 m2

Origo partneři v Golčůvě Jeníkově

Popis

Pozemek tak akorát.
Pro někoho velký, pro někoho možná malý, a pro Vás třeba tak akorát. Jedno je tu ale jisté. Prostoru pro zhmotnění svého snu o bydlení, ať už se bude jednat o celoroční bydlení nebo rodinné víkendové sídlo, je tu dost. Možností, jak tento pozemek využít, je opravdu mnoho. Třeba zde vybudujete vedle svého vysněného domu bazén, nebo tenisový kurt a nebo díky krásným už vzrostlým stromům zahradu plnou klidu a odpočinku. Vše se sem vejde. Finální podoba totiž už bude jenom a pouze na Vás.
Kobylí Hlava
V samotném srdci Vysočiny, kousek od Golčova Jeníkova, nedaleko od krásných Železných Hor, přes pár kopců od pohádkového zámku Žleby, ale hlavně na míle daleko od ruchu města a světelného smogu. Tato lokalita je svým způsobem jedinečná.

- elektrická přípojka na pozemku
- v souladu s územním plánem je pozemek určen k výstavbě rodinného domu

Dalí info zde: https://pozemekkobylihlava.webnode.cz

Pro více informací a sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléře nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Golčůvě Jeníkově.