Prodej ubytování, Mariánské Lázně, třída Vítězství, 1003 m2

třída Vítězství, Mariánské Lázně

16 990 000 Kč
/za nemovitost
Při koupi hotelu i rodinného domu 1 000 000,- sleva z celkové částky., včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 80 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresatřída Vítězství, Mariánské Lázně
ID00012
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1003 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Mariánských Lázních

Popis

Nedaleko centra Mariánských Lázní se nachází prosperující a plně fungující hotel Pelikan, který představuje skvělou investiční příležitost v prestižní lázeňské lokalitě. Tento třípodlažní hotel je situován v klidné části města a nabízí široké možnosti využití, od ubytovacích služeb až po potenciální přestavbu na apartmány, bytový dům, nebo ubytovnu. Hotel je momentálně plně vytížený a úspěšně provozovaný, což zajišťuje okamžitý výnos pro nového majitele.

Hotel má celkovou užitnou plochu 1.000 m2 (3x333m), což zahrnuje prostorné pokoje, restauraci a další nezbytné zázemí. Přízemí hotelu dominuje restaurace s kapacitou 50 míst, plně vybavená kuchyně, sklady, kancelář, prostor pro masérské služby a dva bezbariérové pokoje. Restaurace je propojena s venkovní terasou, která nabízí příjemné prostředí pro letní posezení.

V druhém a třetím patře se nachází celkem 20 dvoulůžkových pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením (WC a sprcha), TV-sat, telefonem a WiFi připojením. Obě podlaží také zahrnují sklady pro úklid a jiné provozní potřeby, což umožňuje efektivní chod hotelu a jeho zázemí.

Tento hotel je ideální volbou pro ty, kteří hledají investiční příležitost s vysokým potenciálem návratnosti. Díky své poloze a stávajícímu zázemí lze hotel snadno přizpůsobit různým účelům, včetně přestavby na 11 apartmánů 1+1, bytový dům, nebo ubytovnu s možností zachování restaurace v přízemí. V případě zájmu nového majitele můžeme zajistit pronájem prostor pro restauraci, čímž zajistíme další zdroj příjmů pro budoucího vlastníka.

Technické specifikace:
- Počet podlaží: 3
- Pokoje: 20 dvoulůžkových pokojů s vlastní koupelnou
- Restaurace: Kapacita 50 míst k sezení, plně vybavená kuchyně
- Sklady: Prostory pro úklid a provozní potřeby v 2. a 3. patře
- Kancelář a masérské služby: V přízemí
- Možnost přestavby: Na 11 apartmánů 1+1, bytový dům nebo ubytovnu
- Zahrada a parkoviště: Vlastní parkoviště a zahrada s možností relaxace
- Technické vybavení: Plynová kotelna Viessmann, plastová okna, měděná střecha
- Zabezpečení: Zabezpečovací zařízení

Hotel Pelikan je ve výborném technickém stavu a připraven k okamžitému provozu nebo úpravám dle potřeb nového majitele. Součástí nemovitosti je také možnost instalace solární elektrárny na střeše, což zvyšuje její energetickou úspornost a atraktivitu.

Mariánské Lázně jsou jedním z nejvyhledávanějších lázeňských měst v České republice, a hotel Pelikan je díky své poloze a vybavení ideální investicí pro podnikatele v oblasti ubytovacích služeb, stejně jako pro ty, kteří hledají možnosti rozvoje nemovitosti.

K prodeji je též přímo sousedící rodinný dům se dvěma byty a dvěma apartmány.
Při koupi obou nemovitostí 1 000 000,- sleva z celkové částky 25 870 000,-

Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte. Tato výjimečná příležitost čeká na nového majitele, který ocení potenciál této nemovitosti v prestižní lokalitě Mariánských Lázní.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Mariánských Lázních.