Prodej pozemku pro bydlení, Myslkovice, 9498 m2 (ID: 1439638)

Myslkovice

4 654 020 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaMyslkovice
ID6502
Plocha nemovitosti9498 m2

Origo partneři v Myslkovicích

Popis

Hledáte ideální místo pro výstavbu rodinného či bytového domu? Tak zbystřete, protože mám pro Vás skvělou příležitost!

Základní informace
Katastrální území: Myslkovice
List vlastnictví: 134
Číslo parcely: 1535
Velikost pozemku: 9 498 m²
Podíl: výhradní vlastnictví
Právní vady: bez právních vad

Popis pozemku
Nabízím k prodeji pozemek aktuálně vedený jako orná půda, z čehož zhruba 4 000 m² se nachází v rozvojovém území Z20 jako plochy bydlení. Tento prostor je určen pro výstavbu rodinných domů nebo bytových domů, což nabízí skvělou investiční příležitost pro developerské projekty.

Pozemek je přístupný z obecní zpevněné cesty. Aktuálně není zasíťovaný, je tedy potřeba počítat s budoucími investicemi do inženýrských sítí. Ovšem není potřeba zpracovat územní studii.

Veřejný vodovod, kanalizace a elektřina jsou v těsné blízkosti pozemku. Územní plán včetně koordinačního výkresu a textové části si můžete stáhnout stránkách www.farmystejskal.cz/pozemky

Lokalita
Myslkovice je malebná obec nacházející se v Jihočeském kraji, přibližně 10 kilometrů severozápadně od města Tábor. Tábor je významné historické město, které nabízí širokou škálu kulturních, vzdělávacích a obchodních příležitostí. Další velké město, České Budějovice, leží zhruba 50 kilometrů jižně od Myslkovic a poskytuje rozšířenou nabídku služeb a zaměstnání. V obci Myslkovice samotné najdete základní občanskou vybavenost a obchod s potravinami Coop. Dopravní spojení je zajištěno pravidelnými autobusovými linkami, které umožňují pohodlný přístup do okolních měst a obcí. Výbornou dostupnost zajišťuje i pohodlný nájezd na dálnici D3.

Proč investovat do pozemku bez územní studie?
– Výhodná cena: Pozemky, které ještě nejsou připraveny k okamžité výstavbě bývají cenově dostupnější.
– Budoucí růst hodnoty: Jakmile bude územní studie zpracována a pozemek připraven k výstavbě, jeho hodnota se může výrazně zvýšit. Investice do takového pozemku tedy může být velmi výnosná.


Pokud hledáte místo pro realizaci Vašich stavebních plánů, neváhejte a kontaktujte mě pro více informací.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Myslkovicích.