Prodej rodinného domu, Stavěšice, 240 m2 (ID: 1439751)

Stavěšice

3 500 000 Kč
/za nemovitost
Na vyžádání
Hypotéka od 16 680 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStavěšice
ID3314672135
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná240 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha240 m2
Plocha nemovitosti1238 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Stavěšicích

Popis

Rádi bychom vám představili útulný rodinný dům 2+1 s nikou, který se nachází v klidné a malebné obci Stavěšice, jen 10 km od Kyjova. Tento dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení obklopené přírodou a krásným výhledem na okolní krajinu.

Dům stojí na rozlehlém pozemku o celkové výměře 1238 m², z toho zastavěná plocha činí přibližně 240 m². Velkou předností tohoto domu je zahrada plná ovocných stromů a zvýšených záhonů, která nabízí nejen estetický zážitek, ale také možnost pěstování vlastních plodin.

Tento dům je vybaven plastovými okny a vstupními dveřmi, vytápění je zajištěno kamny a ohřev vody elektrickým bojlerem. Dům má vlastní studnu a je napojen na obecní kanalizaci s možností připojení na obecní vodovod. Dům je suchý, kompletně podřezaný a odizolovaný, s novými podlahami jak v interiéru, tak i ve dvorním traktu.

Další velkou výhodou této nemovitosti je přístavba, která nabízí možnost dalšího rozšíření. Můžete ji využít pro vybudování samostatné bytové jednotky 1+kk, nebo přístavbu lze také snadno propojit s již stávajícím domem, čímž vytvoříte rozšířený a prostornější obytný prostor, přizpůsobený vašim potřebám.

Stavěšice jsou ideální volbou pro milovníky přírody a klidu. Severozápadní část obce zdobí soustava čtyř vodních nádrží, která je ideální pro procházky a relaxaci. Na jihu obce najdete les o rozloze 9 hektarů, který byl vysázen v letech 2002–2004. Obec nabízí veškerou základní občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, kaple sv. Floriána a obecního úřadu. Školy a školky jsou k dispozici v nedalekých Nenkovicích.

Přímé autobusové spojení do Brna i Kyjova.

Průkaz energetické náročnosti se zhotovuje a proto zatím udáváme G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Stavěšicích.